Vejitta napisał(a):
mrynar napisał(a):
Podnoszenia lvlcapow prawie nikt nie odczul. Jak zaczynalismy grac to wlasnie wprowadzili cap 75, a i niewielu JP mialo wtedy lvl 70. Merity to cos zupelnie innego, nie maja nic wspolnego ze sprzetem.
Nie wiem jak ty, ale ja mowie o grze jako takiej a nie grze twojej, japonczyka czy araba. Ta gra nie powstala w momencie w ktorym sie do niej po raz pierwszy zalogowales. WoW przechodzi takie same etapy jakie swego czasu przechodzil FFXI.
Widze upierasz sie przy swoim.
No wlasnie mowie o mojej grze. Jak zaczalem grac lvlcap byl 75 i teraz po 4 latach tez jest lvlcap 75.
W WoW byl przez dlugi czas lvl 60 i jak juz wszyscy aktywni gracze mieli max lvl na 2-3 i wiecej postaciach z super sprzetem Blizz wypuscil Burning Crusade z capem 70 i caly ten uber sprzet byl bezwartosciowy w porowaniu z tym co mozna bylo zdobyc w Outland.
W przyszlym roku wyjdzie Wrath of the Lich King z capem 80 i cala zabawa zacznie sie od nowa.
Jesli nie widzisz roznicy to nic na to nie poradze.
Przyklad z Byakko Axe to jeden z wyjatkow ktory potwierdza regule. Pewnie i WoW znajda sie itemy, ktore ciagle sa cos warte mimo tego, ze sa na lvl 60. Nie o to chodzi, zeby wynajdowac wyjatki od reguly.
Zreszta nie przypominam, zeby w jakimkolwiek LSie ludzie bili sie o b.axe.
Za to widze, ze stary, dobry Ridill ciagle jest tak samo porzadany jak 3 lata temu.