Shadhun_ napisał(a):
Cytuj:
wiem ze to wszystko moze sie wydawac smieszne, ale jestem dosyc mocno skazony grami fabularnymi
Jesteś skażony wowem i item based grami mmorpg i nie potrafisz inaczej spojrzeć na nie.
/agreed.
Cytuj:
I teraz woj x, po wielu podrozach spedzonych na kolekcjonowaniu wyjatkowych i rzadko spotykanych skladnikow przybywa
W tym momencie panu dziekujemy. Chyba nie zauwazyles, ze wiekszosc surowcow i skladnikow moze dorwać kazdy. I nie bedzie z tym problemu idzie i kopie. Problem jest to ze kazdy sojusz bedzie chcial ich jak najwiecej zagarnac dla siebie, i nie dopusci do tego, zeby ktos inny mial dostep do nich. Bo i po co swojego potencjalnego wroga uzbrajac na wlasnym podwórku ?
Pozatym chyba nie zauwazyles, ze w grach open pvp, Itemy to tylko narzedzie. Miecz jest po to zeby komus przywalic nim w ryj, a nie po to zeby dawal +x sily. Zbroja po to zeby ew. po pierwszym oberwaniu mieczem nie rozsypac sie w kawalki. A szaty dla maga po to zeby mial gdzie trzymac reaganty do czarów,
Jasne ze moga byc magiczne co za problem. Chociaz tak jak w DnD ze w kazdy przedmiot mozna dac kazdy czar. Ale z drugiej strony nie bedzie to dawac az takiej przewagi.
Proponuje pograc w jakies inne MMO niz WoW. Chociazby w EVE. Jak wytrzymasz miesiac to bedzie juz niezle
Cytuj:
czy możecie mi (bardzo proszę) napisac jakieś fajne klka zdań o EVE Online zeby mnie zachęcić do kupienia konta mimo że jestem starym wyjadachem w wow ?
czy jest tam jakiś trial czy musi być cdkey
https://secure.eve-online.com/bede bardzo wdzieczny za pare zdań zachety na pm np. że
skomplkowana i trudna itp ;]
i może coś o czasie jaki się spedza na jednej sesji grania itp.
Tu jest itak totalny carebar off-top ze sloma i stodola wlaczenie wiec napisze tutaj.
Nie EVE wcale nie jest bardzo skomplikowane. Nie wiem skad sie wziela ta cala otoczka. Jak ktos nie umie angielskiego to faktycznie, moze nie wiedziec o co chodzi :E
Zaloz konto Trialowe 14-dni to dosc duzo zeby sie przynajmniej przekonac.
1) jesli szukasz przeciwienstwa wowa, sproboj eve
2) jesli nudzi cie farmienie itemkow, sproboj eve
3) jesli nudzi cie to, ze cale budowanie postaci opiera sie na itemkach, sproboj eve
4) jesli masz ochote kgos rozwalic ot tak, bo mial kolor nieladny, tez eve.
5) jesli brakuje ci walki oterytoria, dominacji ekonomicznej, szpiegostwa, planowania kampani wojennej z wyprzedzniem na pre miesiecy, a potem wszystko sie jebie bo alinasie byla wtyczka, znowu EVE.
6) Jesli lubisz ekonomie i poczujesz satysfkacje ze zmonopolizujesz czesc rynku dyktujac ceny, to eve jest wrecz do tego stworzone.
7) W zasadzie jedyna rzecz jakiej robic w EVE nie mozna to swobodnie latac po kosmosie :<
aha i tak na koniec w EVE skille postaci > sprzet.