Lu napisał(a):
ogar :
1. zawsze biegasz z trinkietem na farmę ?
2. ja też zawsze
3. lock zkałada mały fear (2s) a potem duży fear (30sec ;P)
4. drud odpala trinkiet
5. miś/charge/bash (uuu lozia nie ma już trinkietu)
6. kicia mizia locia
7. kicia nabiła 5combo point - kiedy locia będzie chciała straszyć/drejnowac to kizia maimnie locie, nałozy sobie 2 HoTy, dispelnie curse (jeśli nie macie drastycznie mało HP to nie zapodawac cykloniku na locka tylko na jego ada bo sie lozi DC na mały FEAR skończy !!!! a mały fear to wszystko co locia ma na kizie mizie)
8. kizia z full HP jush czeka na locka (z nie full HP i DC na mały fear).
generalnie maim to najlepszy sposób na locie.
what the...
mowimy o pvp, a nie farmie. chyba mozna zalozyc, ze kazdy ogarniety pvper ten trinket ma i wie jak go uzywac.
nie ma malych/duzych fearow, jest horror effect z deathcoila, ktory trwa 3 sekundy, jest instant (jesli specc'd) howl of terror, ktory trwa 8 sekund i spamable fear (1.3 sec cast, 50% szansy na resist pushbacka), trwajacy 10-5-2.5s.
two theorycraft jest doprawdy ujmujacy, ale chyba odnosi sie do locka, ktory jest afk:
Kod:
5. miś/charge/bash (uuu lozia nie ma już trinkietu)
6. kicia mizia locia
7. kicia nabiła 5combo point - kiedy locia będzie chciała straszyć/drejnowac
chcesz mi powiedziec, ze w czasie trwania stuna z basha (plus czas potrzebny na shift back w kota) jestes w stanie zalozyc 5 combo pointsow?
to chyba grasz druidem z herbatka, albo podrecznym adrenaline rushem ;D
Cytuj:
a tak btw Ogar naprawde myślisz że lock w równożednym gearze ma szanse z druidem jeśli druid zaczyna i obaj mają pvptrinkiet ?
a tak btw ciekawe czył lał Cię kiedyś druid w 2/t5 bo mi się zdaje ż eludzie czesto myśla że są IMBA jak w full gladiatorze pojadą casuala w greencrapach
sam mam drooda i jesli lock jest dobrze ubrany (400+ resil podstawa) i _nie_ jest destro, to nie ma o czym mowic.
druidowi naprawde brakuje dobrego systemu do przerywania czarow, przez co jest jedna z najlatwiejszych postaci do fearlockowania (chyba tylko paladyna latwiej), do tego cierpi straszliwie przez resilience (nawet bardziej niz rogale).
I lal mnie druid w tier6 z patyczkiem z hyjal, nic nie wskoral.
teraz ty mi odpowiedz na pytanie - czy walczyles kiedys z lockiem w full merciless, z gotowym healing trinketem + healthstonem? :>
Cytuj:
a i FYI jak bije tego locka to mam ok 3k AP i 42% do crita (badge of tenacity sie kłania)
odejmij od tego crita 12% i wez pod uwage, ze resilience zmniejsza dmg z critow o 25%.