sqall napisał(a):
Nie usłyszałem o Darkfallu 3 dni temu, więc nie rób z siebie spróchniałego dziadka i nie szczyć się tym że długo już siedzisz w temacie bo jeszcze okaże się że o grze wiem dłużej niż Ty. Obudźcie się, to forum to nie cały świat ;] A ja zacząłem tu pisać bo uznałem że akurat teraz jest na to dobry moment i nikt mnie nie będzie pouczał i robił z siebie jakiegoś wyjadacza.
Cytuj:
Na etapie który osiągniesz za rok czy dwa
a co Ty jesteś moim starszym bratem który dowiedział się że właśnie zacząłem się masturbować?
Bez urazy ale niektóre wypowiedzi w tym temacie są tragiczne.
A teraz co to ma do tego ze DFO to taki DNF. Wychodzi, wychodzi i gowno widać. . Powiem tak WHO tez wychodzi wychodzi i ciagle przesuwaja premire ale roznica miedzy DFO a WHO jest taka ze:
-Za WHO stoi EA, tzn. ze stoja za nimi miliarady $$$, a EA niedopusci do tego zeby gra byla odkladana w nieskocznosc.
-WHO jest robione pod masowego klienta, to jest gra ktora w oczach szefów EA ma zniszczyć, zmiażdzyć i poturbować WoWa.
-DFO jak wynika z ego co wiem to gra niszowa, jesli ta porzyczka 26mln $ jest prawda, to oni sie nie wyplaca przez 15 lat -;-. O ile wogole ktos bedzie w to gral i zakladajac ze premiera odbedzie sie w ciagu roku. Bo jak zacznac robi beta testy, to trzeba bedzie sie pewnie znowu zaciagnac.. A w tedy wiekszosc i tak bedzie miala t gdzies to bo bedzie Warhammer i kto bedzie pamietal o jakims DFO ?.
Dla mnie ta gra zdecha zanim powstala. Po roku czy dwoch powinny ruszyc beta testy zeby tworcu mogli zrobic gre pod graczy, a nie robi ja wede wlasnego widzi misie ;o.