2002-04-28 12:41, Xanth napisał:
A co do prawa Zakonu i kontroli nad magia... pomysl troszke. I nie zapominaj, ze tereny Fire sa dzikie i niezamieszkale... i nieskolonizowane jeszcze. Gdzie ty tam widzisz prawo?
Cytat z historii swiata:
'Jego pierwsze zarządzenie wyniosło Zakon Magów ponad wszelkie prawo, aby mogli oni poświęcić się całkowicie studiowaniu tajemnej wiedzy.' Tu tez wchodzi w zycie sprawa renegatow
chcesz drugiej apokalipsy?
Moze guardow jeszcze poustawiac? I nie gadaj mi tu o wyroku, wyrok to mozesz wykonac w miejscu do tego przeznaczonym (doskonale wiesz jakim), wyrok to musi orzec ktos uprawniony do tego, nie byle "chłystek" z ulicy czy tez z zakonu (bez urazy
).
Sam orzekles ten wyrok? mam wkleic screena?
Ogarnia mnie pusty smiech, jak widze bande uzbrojonych po zeby kolesi, wlazacych portalem bezposrednio do domu, by ubic dwoch prawie nagich bandytow... Naprawde na wiecej was nie stac?
Hmm a kto wiedzial ze beda nadzy? Najazd jesli sie robi to nie pyta sie wpierw czy sa ubrani. Zreszta pierwszy raz sie takie cos zdazylo i od razu musiales sie wtracic? Gdyby takie wjazdy byly 10 razy dziennie to rozumiem....
PS. Ech, myslalem ze potraficie sie lepiej wczuc w klimat... A tu grupa kolesi portalem... eeech, zal mi was...
Ech a tu Victoria recall do banku i krzyczy.. zal mi ich... A tu victoria recall do wiezy pretow i kradnie rzeczy i poisonuje bankiera.. zal mi ich...