Marass napisał(a):
... nigdy nie pisalem ze SAM jest lepszy niz nin czy pld wiec po co ci ten sarkazm?
tak sobie napisałem coś żebyś mógł do czegoś się przyczepić w moim poście
btw
1. SAM to podobno jeden z najlepszych DD w grze
2. Kirina zabija się dmg
3. dmg robi SAM
4. Kirin obrywa od dmg zrobionego przez SAM
5. po jakimś czasie Kirin ginie
6. ktoś coś lotuje i po chwili wreszcie BLM robi to do czego został stworzony
ja prosty chłop ze wsi tak sobie tylko fantazjuje czasami że gracze którzy mają joby melee zbierają sobie sprzęt w grze żeby robić większy dmg na supertwardych mobkach , ale widocznie teraz tendencja jest taka : zbieram sprzęt i sobie odpuszczam bo nie mogę zdobyć czegoś więcej lub lepszego albo idę do innego LSa żeby wykorzystać tam ich potencjał żeby mi zdobyli coś lepszego żeby sobie potem odpuścić itd.
nie mam żadnych pretensji do graczy którzy sobie coś w realu robią w czasie bicia przez LS supertwardych mobków tylko nie mogę zrozumieć obrażania się na 1 osobę kosztem 20 którzy zapierdalają nieświadomie nie znając tematu i powodu obrażalskiego, takie rzeczy się w głowie przeżywa a nie na widowni całego LSa, w takich przypadkach należy się wylogować z gry a nie patrzeć z oddali i wąchać LSową krew ...
ale z drugiej strony być może masz rację bo:
1. możliwe że przez te 4h byś miał bardzo mało okazji do bycia w głównym alliance
2. często byś ginął i restował więc byś się nie przydał za bardzo
3. zapominałbyś dawać ludziom TP lub byś nie mógł
itd. więc ja pretensji nie mam że nie byłeś, tylko chciałem widzieć czystą LSListę, a może się już sam siebie oszukuję, już sam nie wiem
mam nadzieję że mogę liczyć na pomoc melee, Marasa i innych z OS w zdobyciu Novio Earring w tym lub przyszłym roku ? aż tak chyba się nie naraziłem swoim nukowaniem, d2owaniem, leczeniem, stunowaniem, buffowaniem, barowaniem, paralynowaniem itd. żeby zamknąć sobie drogę do zdobycia 1 (jeszcze jednego, obiecuję że już ostatniego) itemu w tym LSie
to nie sarkazm !