Nokiu$ napisał(a):
Widze ze jestescie mało oczytani i elokwentni...Nie pamietam tytułów filmow ( a było ich bodazje 2-3 ) w których był wątek leku na raka, jako zyciowego celu, pokazanego w krzywym zwierciadle...O to mi chodziło, tak samo ze zwycięstwem, to była tylko aluzja, dałem ja specjalnie, by podbudowac siebie, oraz sens całej wypowiedzi...
No tak, trzeba byc fachowcem w jednej dziedzinie, przyznam Ci ze hydraulik nie moze byc kosmonauta, czy profesorem, nie o taka wszechstronnosc mi chodzi, zle mnie zinterpretowałes, głownie chodziło mi o dziedziny zycia, takie jak praca/szkoła/rozrywka itp..Nie chce poswiecac całego czasu na granie na kompie, siedzenie w robocie itp...Jak nie pojdzie w szkole, nie dostane sie na uczelnie, to bede malował, ale nie obrazy ; ), bylo sie w tych Niemczech i pracowało sie jako malarz, załapałbym sie do firmy znajomego i jazda po swiecie... ale to tak tylko sobie glosno mysle, prawda jest taka, ze trzeba sie uczyc, i szlifowac to nasze cudo zwane mozgiem...
Daedrael - od zejscia na ziemie jest samo zycie, ono mnie skoryguje, wyprostuje...Tu na forum, warto sie rozmarzyć, pozartowac ( moje żartu sa zwłaszcza zabawne, ale co tam) etc, troszke sie wyluuuzowac, i podchodzic do wszystkiego z lekkim dystansem...
Ty za to jestes bardzo oczytany i elokwentny, o czym swiadczy twoj sposob wypowiedzi. Przyznam rowniez, ze twoje "zartu" (cokolwiek to jest) jest bardzo zabawne.
Edit :
Mirtul napisał(a):
I am the Legend \o/
Nokiu$ napisał(a):
Szczerze powiedziawszy to nie o niego mi chodziło, nawet go nie oglądałem ; ), o ile podałes tytuł filmu, a jezeli nie, to rozumiem tego komentarza ; )
Musze rowniez przyznac, ze jestes niesamowicie inteligentny. O ile podal on tytul filmu, to go nie ogladales, a jezeli nie jest to tytul filmu, to ty i tak "rozumiesz tego komentarza".