Tak to Huck nie licz.
Samadam == Mirri
Tadeush nie gra...
Taruleet quitnal - to tak na pierwszy rzut oka
Za to ja mam cudowne cytaty...
Cytuj:
Co ty Xav Gadasz. Jakos CC szlag nie trafil jak polowa CC byla w SW.
Teraz nareszcie mamy LS, gdzie kazdy Polak moze sie dostac, bez wysylania pieciu aplikacji przez pol roku.
W latwy sposob mozemy tez eliminowac roznej masci pojebow, ktorzy moga sie w LSie znalezc.
Cytuj:
Powiedzcie mi jak jest roznica miedzy sytuacja sprzed roku, kiedy 10-15 osob siedzi w SW, a sytuacja obecna, kiedy 15-20 osob siedzi w Pixies???
Oczywiscie osoby z SW zagladaly na CC (jedne czesciej, inne prawie wcale), ale osoby z Pixies te z beda zagladac na CC.
Jedyna roznica jaka widze to to, ze do SW nie mozna sie bylo latwo dostac, a zeby dostac sie do Pixies wystarczy jeden /tell do PH.
Pamietacie ile musialem czekac ja czy Zet zeby dostac perelke SW, a Ancover czy Zjawcia nie dostaly jej wcale...
Czemu tak bylo? b Polacy w SW nie mieli nic do gadania. Polacy w Pixies beda mieli duzo do powiedzenia.
Cytuj:
Pixies to jakby CC+ (z obcokrajowcami i bez gadania po Polsku) podobnie jak DP.
A na deser:
Cytuj:
Simiurg: nie ma mowy o dramie bo każdy z CC kto ma lvl 60+ jest automatycznie w Pixies, chyba że Opi się z tego wycofa to niech napisze z czego się wycofuje jeszcze żeby nie było niespodzianek w przyszłości
Opiekun: Nie tyle jest co moze byc (to jego prywatny wybor).
Napisze jeszcze raz: zaden Polak nie musi wysylac aplikacji do Pixies, /tell do PH wystarczy. Jest tylko jeden warunek: nie moze byc w innym LSie (poza CC oczywiscie).
Teraz napiszę coś czym podpadnę wielu osobom, ale... Zabrakło Wam jaj aby utrzymać polskość Pixies. Znowu porównam to do OS. Ludzie odchodzą, bo lepiej traktujemy Polaków (przyjmujemy bez wahania w 99%). Ludzie burzą się o używanie czasami PL lang na /ls. Jednak od początku twardo tkwimy w swoich polskich postanowieniach. Tu dyskusja zaś tyczy się raczej tego, że z kumplowskiego HNMLSa zrobiliło się superhiper wypasione, znane na całą Europę, całkowicie nolife'owe gówno.
Jesteście świetnymi graczami, macie zarąbiste osiągnięcia, ale zapomnieliście o kumplach. Co zaowocowało w końcu rozpadem w Pixies - najpierw Lesiu, teraz sukcesów mniej to Enoikos naskoczył na innych Polaków - macie drugą stratę polskich (w zasadzie to nie tylko) członków.
Powinienem niczym chytrus się cieszyć, ale... naprawdę mi żal tego, że obecne Pixies nie ma NIC wspólnego z tym Pixies, które powstawało 2 lata temu.
Rhae: szczerze powiedziawszy nie obchodzi mnie kim jest Eno i co robił wcześniej. Wystarczy, że nie jest europejczykiem, a został liderem EUROPEJSKIEGO LSa. O chińskich kolegach - miałem nadzieję, że wychwycisz ironię.
Zacząłem grać późno - no i? Przez te 2 lata udało mi się prócz dram także coś osiągnąć
Mi tu chodzi o to jak potraktowano ZAŁOŻYCIELI