To o czym już wiedzą ludzie dzisiaj obecni. Nie jestem już liderem OS. Obecnie jestem tylko liderem jednego eventu - Salvage. Dyskusja o przyszłości i nowym systemie - na forum OS.
Sam teraz rzadziej będę w grze. Po programie Drzyzgi stwierdziłem, że czas zrobić coś z życiem i leczyć się od uzależnienia
A tak na serio - FFXI i OS przysparzały mi ostatnio zbyt dużo stresów. Zacząłem tracić włosy i zdrowie. Ciągłe kombinacje co zrobić, aby membersom było dobrze i przeżywanie gdy niektórzy membersi wypinali się dupskiem - bo wolą poexpić, pofarmić, whatever. Naprawdę mam dość stresowania się, a przez tego typu sytuacje ta gra przestała być dla mnie przyjemna.
Spory wpływ na decyzję ma także quit Pudziana, Zangetsukuna i Krzyśka.
Mam zamiar teraz trochę więcej czasu poświęcić życiu, Freyah, nauce, pracy, rekreacji.
W grze będę regularnie pojawiać się na Assaulty i Salvage. Od innych eventów muszę przez jakiś czas odpocząć. Później będę pojawiać się na nie od czasu do czasu.
Chciałbym podziękować wszystkim Polakom za wspólnie spędzony czas w ramach OS. Szczególne podziękowania dla Pudziana, który wniósł ogrom pracy od siebie. Dla Drakanta i Marasa, którzy OS wymyślili. Dla Simiurga, który miał spory wkład w kreowanie idei LSa przyjaznego Polakom.
Dziękuję także wszystkim, którzy przyłożyli rękę do jako takiego sukcesu OS.
Rhaegalowi za ogromne wsparcie teoretyczne o Salvage i pomoc na Kirinie.
Galenrosowi za to, że zawsze do pomocy jest chętny i odpowiadał na każe, nawet lamerskie pytanie.
Katsukunowi za to, że nic z tego nie mając zawsze przyjdzie pomóc, wytłumaczyć, doradzić.
Mam nadzieję, że wybierzecie lidera, któremu przekażę cały bank i że o OS jeszcze kiedyś serwer usłyszy.