konrador napisał(a):
Sledztwo w sprawie "embe nadal podoba sie aoc" trwa !
Chodzi chyba raczej o to, ze notorycznie wmawiasz ludziom nieprawde... Jak contentu ma starczyc na 6 miesiecy, skoro brakuje go juz po 2 tygodniach? Brak w tej grze questow, brak itemizacji, brak dobrze funkcjonujacych, wymagajacych instancji. Nie widze wiec nawet, jak mieliby zatrzymac przy sobie grupe docelowa, czyli totalnych carebearsow. Do tego jest oplakany support, a spora czesc graczy w randomowych momentach zostaje wyrzucana z serwerow, dzieki 10k ms ping, mimo podzialu na serwery, mimo podzialu na instancje (ktore sie od czasu do czasu wysypuja), mimo kolejek.
O problemach gry pisalem w jednym z ostatnich postow, sledczy Shadhun moze ci poda linka, sa to bardzo powazne bledy, ktore odbijaja sie zle na grze i zniechecaja sporo ludzi.
Co do klopotow z serwerami to przesadzasz, serwery dzialaja od premiery swietnie, kolejka 2-3 minuty na najbardziej oblegany serwer to chyba nie jest taka straszna rzecz jak sie pamieta co bylo np w WoW.
Pingi 10k przytrafiaja sie raz na pare dni i trwaja 5-10 sekund, restarty instancji przytrafiaja sie i nie mam pojecia czy jest to regularne czy przypadkowe.
Nie placz Konrador na brak questow podczas lvlowania, ja bylem bardzo wkurzony na to ale na szczescie obylo sie na grindowaniu 54 do 55 i 59 do 60, pewnie potem bedzie tez trzeba ale jest to wynik raczej malej ilosci zgranych party, ktore moga sobie chodzic po dungeonach co nadgania braki expa.
Brak itemizacji to nie mam pojecia co ma oznaczac, czy ogolnie ze malo dobrego sprzetu jest na niskich lvlach czy ze nie ma takiego przywiazania do itemow jak w WoW ?
Po tygodniu od premiery wole czytac to co pisze Funcom niz twoje i Shadhuna posty, siedzcie sobie dalej na ircu i czy tam jakims onet chacie i podniecajcie sie moimi postami.
Do tej pory fani WoW-a robia najwiecej fermentu w grze i na forum, wchodza do gry, patrza... inny chat niz w WoW i odrazu placz, rezygnacja z gry i wracaja do WoW-a robiac po drodze lamenty.