Dae napisał(a):
PvP tu inna bajka, jeśli chodzi o PvP to WoW w wersji 2.4 nie dorównuje AoC w wersji 1.0! PvP w AoC jeszcze sporo brakuje balansu czy ostatecznych szlifów jaki end game PvP leży ale w WoWie PvP jest nudne przynajmniej mnie zawsze nudziło a w AoC znajduje to coś i nawet zabijanie dla samego zabijanie mnie bawi chodź nagrody oczywiście były by miłym aspektem.
Dae, generalnie podoba mi się to co piszesz, bo starasz się do tematu podejść w miarę obiektywnie. Ale czy nie zagalopowałeś się trochę i nie oceniasz jednak
obecnego PvP w WoWie (2.4) z PvP w AoC (dzień premiery)? Od razu mówię, że nie wiem, jak dokładnie wygląda PvP w AoC, natomiast w WoWa gram od najwcześniejszych bet i doskonale pamiętam te emocje i wrażenia w PvP - aż do walk pod osławionym Tarren Mill. My point is: PvP w WoW mogło się
znudzić, zwłaszcza po zamknięciu go w arenkach, ale na początku emocje i ekscytacja z pewnością były. Czy w AoC jest w tej chwili cokolwiek poza mniej lub bardziej zorganizowanym gankowaniem dookoła? Albo czymś co WoW miał w dniu premiery? Pytam, bo po prostu nie wiem. Czytam to forum na bieżąco, z tego co wyczytałem, odniosłem wrażenie że niestety emocje zwolenników AoC przeważają nad obiektywną oceną w tej materii.