Quetzacotl napisał(a):
Cytuj:
bo ty podjales taka decyzje? o_O
moje zdanie, sry.
Ludzie odpowiedzialni za stworzenie D2, WC1,2 i SC odeszli od Blizzarda nie z byle powodu. Ile pozostało z tamtego teamu? Chyba tylko logo i budżet.
Zmiana pracy to naturalna rzecz, nie ma sie co dopatrywac wielkiego spisku. Szczegolnie ze praca przy grach jest to normalne bo pracuje sie na okraglo i za wcale nie zadne super pieniadze, ludzie robia sie malo szczesliwi i zmieniaja otoczenie. I dobrze, niech odchodza i zakladaja wlasne studia i probuja cos sami zrobic ( i tak wszyscy sie spotkaja w EA ).
Vercin napisał(a):
Nie no moze nie takimi zwyklymi klepaczami po tylu latach to wszyscy trzej byli company director and a lead programmer, Vice President of Research and Development and a senior programmer bla bla itp itd .
Flagship to juz chyba czesc scislego szefostwa odeszla a ta trzecia firma to w sumie nie mam pojecia co to i kto to. Ale od tego czasu to rownie dobrze mogli zatrudnic najlepszych dostepnych na rynku ludzi wcale nie groszych od tych co odeszli
Z Flagship nic nie wyszlo teraz to juz pewnie nie maja szans na jakis powazny funding na nowy "hit". Ja lubie za to ArenaNET wlasnie dlatego ze guildwars prezentuje podobna jakosc co gry blizzarda.
edit: teraz widze ze przeklepalem to co juz wczesniej napisal Vercin.