ja się nie mogę z tym zgodzić
komu w Pixies przeszkadzało by że kilku polaków logowałoby się nie tak często jak nolife którzy z pracy idą do ffxi a z ffxi do pracy ?
kto jest na tyle silny żeby przekonać mnie że kilku polaków by zaprzepaściło szansę Pixies na zabicie jakiegokolwiek mobka w ffxi ?
miał się liczyć fun dla polaków którzy mieli troszkę poznać endgame a nie pobijanie rekordów na 100 metrów co nie zmienia w niczym tego że i tak LS robiłby to co miał i chce robić, czyli bić te same mobki każdego dnia które chcą bić inne LSy bo do innych rzeczy to raczej nie jest potrzebny HNMLS tylko eventowe LSy które nie muszą być partyjnie poprawne
co innego jest mieć w HNMLSie polaków którym zależy mniej na rozciąganiu mięśnia takiego czy innego a co innego jest zapraszanie ich do alliance który bije mobka
oczywiście polacy jak zwykle boją się że zostaną oskarżeni w LSie o faworyzowanie samych siebie tak jakby tylko nam miało być to zabronione a cała reszta świata mająca wszystkich w d*** robi to bez żadnych skrupułów, szkoda że kościół i przekonania religijne weszły do organizacji świata wirtualnego tak jakby trzeba było się przed kimś spowiadać że robi się coś inaczej niż ktoś sobie to wymyślił
punkty i ta cała otoczka jest dobra dla tych co chcą coś zdobyć, nie wiem w czym miałby i komu przeszkodzić ktoś-POLAK kto ma punktów mniej niż inni ? ma dostać po d****e bo ma 1000 punktów mniej od innych ?
no to ja jestem przeciwny trzymaniu ludzi z Pixies w SE którzy wyraźnie zaniżają poziom i narażają prawie każdy event na niepewność jak np. SAM N, dlaczego w SE ma przejść komuś coś płazem co by nie przeszło w Pixies ? aha już wiem, on nie jest polakiem to należy go tylko polać wazeliną a nie naftą i spalić ? to był oczywiście żart, lubię sobie czasem pomyśleć że gracze z Pixies-NIEPOLACY potrafią zjebać wszystko czego dotkną nawet jeśli to nie jest prawda
jeśli chodzi o mapy to kiedy ktoś ostatnio się pytał ludzi w Pixies czy mają wszystkie ? wywalić tych co nie mają i niech piszą jeszcze raz aplikacje jak je zdobędą ?
jeśli chodzi o sea to czy ktoś się pytał tych co są w Pixies a nie chodzą na eventy do sea dlaczego tego nie robią ? wywalić ich i niech piszą aplikacje czy puścić płazem ? lepiej płazem bo to niepolacy i nikt nie zrobi z tego afery ?
fajnie się czyta posty a za chwilę widzi jak grają ludzie, niepolacy którzy są zawsze święci, zawsze mają rację, nigdy się nie spóźniają na nic itd.
"Jestesmy w pierwszej dwudziestce wszystkich LSow i w pierwszej trojce europejskich."
no ale co z tego ? co z tego wynika ? przecież to zasługa polaków, czyżby gdyby było ich więcej to Pixies byłby nie w pierwszej trójce tylko w 76 trójce ?