Mendol napisał(a):
im szybciej...
no widzisz tylko w warze nie chodzi o to zeby zrobic to jak najszybciej.
jednak jak widac czesc ludzi nadal jest zjebana przez gry w ktorych zabawa zaczyna sie po wbiciu 'max' levelu.
zenada.
zeby osiagnac cos na koncu w kazdym tierze ludzie musza aktywnie walczyc.
i wyrownywac szanse.
dobrze, ze takich jak ty jest niewielu.
a no ta, kolega sandmana, czego mozna sie spodziewac.
Trudno bys mi mowil jak powinienem grac
. Lub jak nalezy grac w Wara (skądinąd grę RvR/PvP). Kazdy gra jak lubi. Nie lubie questowac, nudzi mnie to. Lubie PvP i tak levelowalem. Moja wina, ze szybko level wtedy leci
? Albo, ze inni sie slimaczą
? Grasz duzo pvp i level po prostu sam wskakuje
. Ja lubie wbijac kolejne levele bo sa nowe skille oraz nowe mozliwosci. Low-levelowy pół-produkt mnie bawi srednio. I nie nabijam levelu jak szalony, sam leci. To ja napierdalam? Z mojej perspektywy to inni sie raczej obijają
. Ja leveluję normalnym dla siebie tempem. Ze szybko? Moze, i co z tego?
Swoją drogą nie wydaje mi sie bym zrobil czy napisał cokolwiek by mnie okreslic jako "zjebanym przez inne gry". Wypraszam sobie takie teksty. A Sandmana w sumie nie znam
. Nawet z nim chyba nigdy nie gadalem. A jesli interesuje cie tag <FiRe> nad glowa to moge ci napisac o zgryzliwy czlowieku, ze dobrze mi sie gra z duza iloscia osob tam. W tym z paroma znajomymi z BLa.
Na tym forum dac komus palec to ci rekę odgryzie. Wystarczy tylko wskrzesic jakąs iskre by mogli zaczac flame niektorzy
.