Mnie zaczyna powoli nudzić
i stwierdzam to z przykrością bo rozwiązania w grze naprawdę mi się podobają.
- Jak dla mnie za mało wymagające mobki w PvE, które zabijasz bez problemów paroma strzałami i w t3 questy już zaczynają nudzić:(
- SC byłyby fajne jakby wszyscy nie siedzieli na jednym:( i tu wina graczy, nie twórców.
+ RvR zaczyna powoli żyć
i jest fajnie pójść się rozerwać
troszkę, choć za mało to daje i ludzie wola świrować na SC zamiast się dobrze bawić.
- liniowe przechodzenie miedzy Tier jest fajne do tier2 gdzie zaczyna się nudzić.
- expienie, nabijanie influence czy nawet renown solo bardziej sie opłaca niż w grupie co jak dla mnie jest głupotą.
- za mało nacisku na robienie rzeczy grupowo, bo wiekszość zadań w grze możesz zrobić solo:(
- jak dla mnie do Tier3 powinno być dużo PvE z instancjami tak by wciągnąć graczy, co kuleje bo wiekszość instów pochowana po kątach. Moim zdaniem powinni porobić takie insty dla obu stron ze wspólnym zadaniem:)
Gra jest fajnie zrobiona, ma klimat, ale nie wymaga za bardzo gry zespołowej i wynagradza solujących graczy. Jest przeznaczona na RvR, rozumiem to oczywiście i proszę nie krzyczeć zaraz na mnie:) ze mam spadać grać w konkurencję;) , ale jak dla mnie jakby tereny RvR zajmowałyby pół każdej mapy z pq na dwie strony, questami i instancjami dla dwóch stron naraz;) to byłoby dużo ciekawiej i ludzie nawet robiąc PvE czuliby RvR, a tak PvE i duże bonusy z SC powodują, że gra zaczyna się nudzić od robienia ciągle tego samego, w ten sam sposób
co powoduje, że szybciej się znudzi zanim sie dojdzie do 40 i zacznie klepac ostro.