Cytuj:
hehe dzieki Kabra.
Cytuj:
dzieki Oyciec
Przybijcie sobie 'blizz haters five'
Za co im dziękujesz ?
Cytuj:
shadhun prosze cie nie pierdol. bez gearu nie istniejesz w wowie.
Patrz a mi sie udawało jakoś istnieć i dobrze sie bawić, chyba nie jestem wyjątkiem, miałem paru znajomych którym też sie podobało, chyba jakaś sekta czy co ? ;O
Cytuj:
jak zawsze bylo/jest/bedzie.
Gówno wiesz o tym jak jest i jak będzie, wiesz tylko ( i to niezbyt dobrze) jak było 2 lata temu i na tym opierasz dyskusje na temat gry z ludźmi którzy na tej grze zjedli mimo wszystko zęby. Ośmieszasz sie. Więc więcej miejsca poświęce ludziom którzy pojęcie o WoWie mają.
Cytuj:
Zeby cokolwiek w WoW osiagnac musisz sie w nim zatracic i nie mow, ze nie.
Oycze, ja moge sie założyć że za te pare miesięcy jeśli będziesz chciał 'cokolwiek osiągnąć w WAR' też będziesz musiał to zrobić. Kwestia z tym że nikt cie do 'osiągania czegoś' nie zmusza, czy to w warze czy to w wow-ie.
Cytuj:
Chcialem zrobic friendly casual guild - nie udalo sie, musielismy sie meczyc i raidowac non stop.
Jest to ciężkie, sam wiem, jednak czy nie jest to wina raczej community i graczy niż gry ?
Cytuj:
Jesli jestes casual to oczywiscie nie musisz sie nudzic ale dotykasz jakies 5% gry.
Ja bym powiedział że jakieś 10-20% contentu jest przygotowane dla hardcore graczy. Causuale to mają fun z levelowania pół roku, to tak po pierwsze.
Cytuj:
Nic sie nie zmienilo a jak sie zmienilo to na gorsze.
Zmieniło sie sporo na lepsze. Możemy tak w kółko.
Cytuj:
Nie prawda. NAwet na BG nie mozesz wejsc ani na areny wiec nie pierdol.
Na WSG wejdziesz od 10.
Cytuj:
Ofc ze trzeba farmic. Na areny NIKT cie do teamu nie wezmie jak nie masz co najmniej tego gearu za BG
Założe się że do pro gildii w warze też cie kiedyś nie wezmą jak masz za mały RR, chyba że masz znajomych, i widzisz ci znajomi w wowie też sie przydają, jak szukasz teamu na trade to sie nie dziw że pierwsze pytanie jest o resi/gear.
Cytuj:
To wy przestancie pisac brednie ze w WoW jest dobre PvP.
Nigdzie tak nie napisałem.
Cytuj:
I po jednym dniu grania go rozwiazac i wyc ze zlosci bo bez gearu to mozesz co najwyzaj z tej areny swoje zwloki pozamiatac.
Znajomi własnie sobie zbierają punkciki na ~1950 rating postaciami którymi dingneli 70 3 tygodnie temu, no ale co ja tam wiem.