Hmm to ja się może wypowiem trochę dokładniej - to będzie takie moje porównanie ....
Powiem szczerze że początkowo jebanie headów dla szatana to było to czego brakowało mi w WoW gdzie PvP sprawiało frajdę ale brakowało Open RvR.Jakby jednak na to niepatrzeć w WAR sytuacja wygląda tak samo ?Ludzie nawalają cały czas na scenario które i owszem jest fajną formą lvlingu ale też mało wdzięczną , dlatego e przegrany team często otrzymuje śmieszne ilości exp/renown no i sporo zaley od tego kto nam się w party trafi itp .Natomiast w moim przypadku jest to o tyle badziewne iż grając np w godzinach 9-14 qpe mogę pograć bo ludzie śpią/pracują/uczą się a PvE jest nudne jak flaki z olejem (może nie ąz tak tragiczne ale wypada słabo w porównaniu do wowa , szczególnie jeśli chodzi o lvling PvE , jest po prostu wolniejszy od PvP) .Druga sprawa to RvR - ok , jest i można powiedzieć że działa ale ...Ja byłem ze swoją gildią z 3 innymi polskimi gildiami na RvR (ponad 80 osób) i każdy miał po 7 fps :| nie mówiąc już o mega lagach typu nagle nie żyjesz itp , co oczywiście nie dziwi przy takiej optymalizacji kodu sieciowego itp ale KURWA MAC to gra w które w T4 to ma być podstawa a oprzy takiej ilości fps nie da się grać na zewnątrz a co dopiero wewnątrz keepa .
W oczy rzuca się bardzo to jak bardzo niedopracowane/niezbalansowane są pewne klasy (DoK FTW) oraz fakt iż nie każdy tank jest tankiem np (nie mówiać ju ż o tym że grając Chaosem czuje sie np iż Chosen to madefaker ala Kratos i ma powera a nie taki anorektyczny elf który ni chuja przypomina tanka ) .Boli fakt że jest tak mało modeli armoru/broni - dobra WAR jest bitewniakiem ale dla mnie kolor to zbyt mało , mogli dać więcej setów co pewnie zrobią
.Ogólnie nie jest źle ale dla kogoś kto nie chce nolajfować i bugi nie są mu obojętne to nie ta gra niestety .Ja dam grze szanse jeszcze i zrobie kolejną postać po stronie destro (chosen chyba , bo wyglada madefakersko
, albo jakiś dps - decyzje podejme w pracy .Jeśli nie to znając życie może wrócę do wowa albo nie będe grał w nic .Ale bardzo chciałbym aby to po prostu chodzi tylko o granie po niewłaściwej stronie
Aha i jeszcze jedno - Career .Niektóre drzewka/skille są po prostu z dupy , taka prawda .Dlaczego w drzewku Vaul np u SM jesto zero użyteczbnych skilli/taktyk prócz jednej - ale trzeba wpakować 12pkt , podczas gdy np tankowie destro mają to o niebo lepiej rozmieszczone .Czuć po prostu że niektóre klasy są dopracowane znacznie lepiej niż pozostałe :/