Mendol napisał(a):
rynek sie zmienia, wow nie.
ty wolisz zrobic 80 i areny w wowie, ja wole sie meczyc w niedopracowanym produkcie, ktory oferuje mi inny rodzaj rozrywki niz wow.
ciekaw jestem czy wow w tej chwili jest pozbawiony bugow?
zgadza sie
ja rowniez swietnie sie bawilem w VG i AoC
i chociaz te gry to porazki to mialem milion razy wiecej funu niz podczas proby powrotu do WoWa na poczatku roku (pomijam moj powrot po klesce AoC gdzie wytrzymalem 4 godziny)
i przy kazdym tytule licze ze moze zostane na dluzej
WoW byl swietny i moze bylby nadal gdyby poszli bardziej w kierunku PvP a nie wciskania mi kolejnej farmy mobkow
ewentualnie gdyby go rozwineli - bo na chwile obecna go tylko nadbudowuja
Gerpir Feilan napisał(a):
Co to w ogóle za pieprzenie i biadolenie przez 2 strony kto ma bardziej racje a kto mniej ...
Oczywiste jest, że jeśli Mythic nie zrobi znacznego kroku w kierunku dopracowania giery, to mimo całej mojej sympatii do Warhammera, pewnie zrobię 80tke w wowie by znowu poszaleć na arenach...
ja mysle ze malo kto z u obecnych bedzie siedizal i gral jesli Mythic spocznie na laurach. Na razie jest za wczesnie aby sie odgrazac. Chlopaki swietnie fixuja na biezaco bledy czy tez poprawiaja komfort gry a juz niedlugo czeka nas wiekszy patch.
A jesli komus odpowiada Wotlk to znaczy ze nie powinien mu odpowiadac WAR
i za odchodzacymi plakac chyba nikt nie bedzie a i tez dziwic sie nikt nie bedzie
poza paroma wspolnymi aspektami sa to 2 rozne gry i do roznych ludzi skierowane
i dla mnie jesli ktos mowi ze wroci do wotlk jesli WAR sie nie poprawi znaczy sie ze wroci do WoWa tak czy inaczej
osobiscie jak sie nic nie zmieni to na mnie czekac bedzie juz:
http://www.gram.pl/sk0_9wrhGe8_Call_of_ ... t_War.html