Motopompa napisał(a):
@mrynar
Zacznie Cie obchodzic, gdy jednak WAR przyciagnie Cie na dluzej i bedziesz chcial miec fun w end game'owy RVR.Ludzie z lepszym od ciebie sprzetem beda farmowac Cie na kazdym kroczku no chyba, ze sie umowisz z graczami na swoim serwerze to moze nikt nie wyfarmuje gearu za 80 renown.
I prosze mi nie pitolic, ze w Warze itemzacji nie bedzie/nie ma.W mmo, tym bardziej w levelowkach devsi musza rzucac marchewka coraz dalej, zeby byl jakis cel.
Dam sobie glowe uciac, ze w tym aspekcie War niczym sie nie rozni od produckji "sami wiecie kogo"
To, ze gosc renown 80 bedzie rozwalal kogos z renown 40 to naturalne i nie tylko przez dostep do lepszych itemow, ale tez bonusy od renown trainera, ale czy ktos z renown 80 bedzie rozwalal kogos z renown 70 to juz nic pewnego.
Wiem jedno, ze nie dam sie wciagnac w nastepna gre w ktorej trzeba bedzie cos farmowac w jakis instancjach czy PQ czy w jakikolwiek inny sposob. Na teraz sprzet traktuje jako bonus, a nie cel w grze.
Na teraz bawie sie SUPER, ale co bedzie za pare miesiecy to nie mam pojecia. Jesli gra bedzie sie sprowadzac do zbierania itemow to rzuce ja bez zalu.