Moje wrazenia odnosnie wotlka?
No coz, ja ta jeszcze nie wiem bo do Northrend sobie nie wszedlem
Zadowolony jestem z achievementow (mam dowod ze bylem podczas czwartych urodzin wowa!
)
DK? Stworzylem sobie i pobiegalem, no coz... trzeba przyznac racje, ze jesli czytasz questy i ogolnie rozlgadasz sie na boki to Blizzard stworzyl kawal dobrej roboty (ludzie ktorzy przebiegli przez te krainki stracili kupe swietnej zabawy, chociazby rozmowy npcow na temat tego co sie dzialo na polu bitwy). Jedyne co mnie zastanawia to fakt jak bedzie wygladal balans heroicznych klas typu dk z tymi normalnymi... Osobiscie gram hunterem, na ~60 mialem spore problemy z DK (prawdopodobnie dlatego, ze mieli swietny sprzet), na 65 rozklada sie to 4/5 walk dla mnie.
Moje wrazenia odnosnie tego co czytam?
Gram w WoWa juz jakis czas, na samym poczatku ciagle tworzylem alty (bo to mi sprawialo frajde) po wyjsciu tbc zalozylem dopiero klase ktora dobilem do 70... poraidowalem, pochodzilem, pozwiedzalem... No ale coz, moje raidowanie skonczylo sie na Karazhanie bo bylem w gildii ktora gra for fun (a i ja sam tak gram). Ciekaw jestem ile osob mialo ten sam problem (chcialo posmakowac czegos wiecej lecz nie bylo takich fizycznych mozliwosci)... Teraz bedzie to latwiej osiagnac, zobaczyc caly content ktory jest w stanie zaproponowac nam Wotlk.
Dziwia mnie osoby ktore osiagnely juz wszystko... a teraz narzekaja na brak... contentu. Z jednej strony szkoda, ze doprowadziliscie do takiej sytuacji a z drugiej strony to doszlo do tego tylko i wylacznie na Wasze zyczenie.
Osobiscie moze za miesiac dobije do 80... zanim zbiore caly sprzet, zdobede wszystkie mounty to minie pare miesiecy pewnie. Z tym, ze widzac wiekszosc postow to ja moge stwierdzic, ze po prostu sprawia mi to fun. Sprawiaja mi fun achievementy, sprawia mi fun mozliwosci zdobycia tytulow i nowych przedmiotow.
Podsumowujac, WoW nadal mnie bawi, z checia zasiadam przed monitorem zeby sobie pobiegac, pozwiedzac, poexpic
A Wy, Ci ktorzy tyle narzekacie na WoWa... ze to odgrzewany kotlet etc. przeciez nikt Wam nie kaze grac, a tym bardziej placic. Zauwazylem, ze nie oczekujecie od tej gry tego co ona Wam proponuje... wiec nie widze innego rozwiazania niz zmiana gry, bo chyba masochistami nie jestescie?