Shadhun napisał(a):
Cytuj:
sC2 spokojnie by sie dalo wydac w jednej czesci (lol).
Rozumiem że masz wgląd w content dostępny w sc2 czy po prostu przyjmujesz że każdą gre da sie wydać w jednej części ?
DoW też by sie dało ?
Miało by to sens z marketingowego punktu widzenia ?
Co z tego miała by firma ? Wdzięczność nerdów na całym świecie i respekt Kabraxisa ?
Litości.
Nie mam. Jestem w 200% pewny ze takie gry jak FF7,8 mialy go wiecej, i byly dalece trudniejsze w zrobioniu niz kolejny RTS i odziwo dalo sie wydac bez dzielenia na epizody.
A te mode na epizody to chyba Valve zapoczatkowal..
Dobrze shad ja wiem ze ty lykniesz wszystko co ma blizzard w nazwie, ale ja nie mam zamiaru dac sie obrobic trzy razy. Jeszcze troche takiego przymykania oczu i bedziesz musial zaplacic zeby sie wysrac -;-.
A co do DoW. No wiesz, Relic nigdy nie mowil ze tam bedzie jakis single i na pierwszy rzut oka było widać, ze go zrobili bo wypada zeby byl. A kolejne dodatki ?Kolejne dodatki nawet przez Relica nie byly robione tyle przez Iron Lore.
Cytuj:
Nadal nie wyjasnia to po co Intelowi MMO do jasnej cholery i jaki maja interes ich finansowac. Z tym wyprzedzaniem UE o lata swietlne bym sie wstrzymal bo do niedawna ich stronka "technology" byla zywcem zerznieta z unrealtechnology.com wiec co najmniej sie mocno inspirowali ta technologia. Pozatym na stronce unreala tez mozna znalesc zrywajace czerep rendery, so what?
Chyba 5 raz pisze ze to jest FPS FIRST PERSON SHOTER. A nie mmo.
So, a) do niedawna
b) pojawily sie nowe rzeczy, ktore sa fajniejsze -;-.