Vercin nie widzialem niestety, bo Blizz mi nie pozwolil. Za pozno wrocilem po wymuszonej przerwie do gry i nie zdolalem tam dotrzec. Gdyby nie TBC prawdopodobnie po 3-4 miesiacach wiecej udaloby mi sie zaczac to ogladac, a po kolejnych 6 wyczyscic z moja semi-casual gildia
Jak dla mnie, to WoW preTBC kontent wystarczal na okolo 1,5-2 lata dla takiej gildi z kilkoma/kilkunastoma nolifami i reszta sami casual/casual.
Dla mnie jednym z failow Blizza, bylo zostawienie tak rozbudowanego kontentu, ktorego ludzie w zasadzie nie widzieli (BWL, AQ40, Naxx) poprzez podniesienie capa i brak rewitalizacji.
Idealem byloby dla mnie, gdyby wraz z wprowadzeniem TBC przeniesli wszystkie rajdowki na level 70 i nowe rajdowki ustawili pomiedzy starymi poziomem trudnosci. Mialbym wtedy poczucie ciaglosci a i stary swiat by chyba bardziej zyl...a nie tylko Ogri
Zabrali mi chec do gry skutecznie na pare miesiecy. Wrocilem dopiero w lipcu zeszlego roku na kolejnych 6 miesiecy, po czym formula sie chyba wypalila, bo nie mam ochoty na powrot juz od roku. Moze jakbym mial to za darmo, to bym pogral chwile ze starymi znajomymi, ale placic za dodatek i za gre jeszcze...poczekam az stanieje i wroce na darmowy miesiac moze...O ile mi sie WAR znudzi