Gilrad napisał(a):
Najlepszy przykład to Vanguard, gdzie grafika była prześliczna a jednak nie pozwoliła na wczucie się w klimat gry, powrót do WoWa był jak powrót do domu
Mysle ze wlasnie te osoby powinny omijac DFO szerokim lukiem i powinny sie cieszyc ze WoW nadal sie im podoba.
Vanguard mial grafe bardzo dobra i niestety, a moze stety wymagala mocnego kompa, a jak wiemy w wow-a wtedy mozna bylo grac na kalkulatorach.
Dla mnie grafa jest bardzo istotna, jak gralem w WoW to mnie bolalo ze gra wyglada jak kolorowa plama bo wczesniej widzialem SWG i Lineage2, potem GuilWars pokazalo ze mozna zrobic dobra grafe bez duzych wymagan, nawet LotRO ma podobne wymagania jak WoW.
DFO na youtube wygla nedznie, surowa grafa, animacje dobijaja swoja sztywnoscia, jest taki filmik ( italian cos tam ) jak female char biega, to przeciez jest tragedia.
Tak jak pisalem, na dzien dzisiejszy szukam w grze mmo wielkiego swiata, mozliwosci exploracji, gry z ekonomia, podstawa to wolnosc bez istancji i zonowania, pvp z lootem bez itemizacji spadajacej z nieba.
Jesli DFO zaoferuje wiekszosc z tego co zapowidaja to mozna zacisnac zeby i jakos zniose grafe, jestem przeciez zachartowany latami gry w WoW-a
Postal napisał(a):
Kassei napisał(a):
[..]ale co stoi na przeszkodzie wypróbowania triala (który ma być w dniu premiery)[..]
jeszcze raz poprosze o jakies oficjalne info potwierdzajace ze bedzie trial w dniu premiery, bo cos mi sie wydaje ze ktos puscil plote
Moze nawet premiera DFO to tez plota
Chyba nie chcesz nam wmowic ze w wow animacja jest sztywna i ogolnie silnik i grafika sa niedopracowane? To ze dla kogos za kolorowo za bardzo "bajkowo" to spoko ale prosze jesli chodzi o jakosc wykonanie nie porownuj nawet wow do tego czegos z dfo co widzialem na filmikach.