Też jestem z wrocka i muszę się zgodzić, że zdecydowanie brakuje dobrej pizzy. Robiąc własny ranking:
1. Etna (pizza: etna firmowa, mi zajebiście smakuje, kosztuje 24zl, problem w tym, że nawet "duża" jest zajebiście mała - gdzieś tak polowa dużej z da grasso)
2. Telepizza - imo pizza nie jest zła ale jeżeli nie zamawiasz w jakiejś promocji typu 2 za 1 to wychodzi drogo. Dodatkowo co mi się u nich podoba to "pamiętanie o kliencie i telefony typu "przepraszamy, że ostatnio czekal pan dlugo na pizze, w ramach rekompensaty następna za 50% ceny", wiadomo, że to w pewnym sensie ściema na maxa, ale fajne.
3. Da grasso - imo crap jakich mało, zamawiałem tam kilka razy i mam wrażenie, że pizza jest coraz gorsza, przywożona w coraz gorszym stanie itd (być może w innych lokalach jest lepiej/gorzej, sam zamawiam z ferio gaj)
I fakt, jeżeli nastawiasz się na dowóz to imo piwo jest całkowicie zbędne, natomiast jeśli chcesz sprzedawać większe ilości na miejscu to niestety must have.
Aaa, i jeśli chodzi o ranking we wrocku to Planet Pizza na Kamiennej też daje rade, ale u nich podobno są straszne problemy z dowozem i można czekać po 2godz na dostawę 15min od lokalu.
Jeśli miałbym coś zasugerować to pilnowanie ludzi obsługujących telefony, mam wrażenie, że często są bardziej pijani ode mnie
.
No i gief namiary jak ruszy.