mrynar napisał(a):
W innych grach mozna wymiatac swoja postacia majac w dupie pozostalych, a w WARze tak sie nie da.
W jakim mmo można wymiatać solo? Imho tylko w azjatyckich produkcjach, bo wszystkie amerykańskie/europejskie wręcz zmuszają do grania w grupie.
Ja obiema rękoma podpisuję się pod pierwszym komentarzem:
Jesli ktos tak ja Mythic nie zwraca uwagi na podstawowe sprawy to nie dziwne, ze traca ludzi. Na chwile obecna przynajmniej na serwerach europejskich maja bardzo dziwna strategie. Nie naprawiaja podstawowych bledow gry, ktore bardzo zniechecaja do kupienia abonamentu (jak tragiczne obliczanie udzialu w walce o zamek, braku stabilnosci serwerow przy zdobywaniu fortecy, stolic, niedzialajaca czesc taktyk i umiejetnosci), a licza na to, ze gracza przymkna na to oko bo beda dodane nowe klasy (jak Slayer i Choppa przy najblizszej okazji). Ja tam akurat nie mam cisnienia, ze musi byc nowa profesja co 2 miesiace, ale z takimi bledami grac mi sie nie chce
Mythic zamiast naprawiać błędy lub chociażby zrobić losowo wchodzące scenariusze na T4 a nie cały czas przez miesiąc to samo (a to dla programisty 5min pracy) zajął się dodawaniem contentu co też mu zbytnio nie wychodziło (jakiś z dupy event z maskami czy inne bzdury).
balansem nawet nie próbował się zająć (bo to przecież RvR a nie PvP co za tym idzie logicznym jest, że walczy się TYLKO w grupach - śmieszne myślenie...)
keepy to zergowanie w tą i z powrotem - zdażało się, że padałem zanim komp/łącze wgrało tą setkę chargujących graczy... - 0 funu.
naliczanie udziału przy zdobyciu keep-a - śmiech na sali, tam nie ma żadnego wzoru (po co obciążać servery to jest trudne do zrealizowania, liczyć każdy damage, heal, tankowanie, kto dał maszynkę oblężniczą itp.), to jest 2x random i tyle, zdarzało się że dobiegałem do keep-a jako jeden z ostatnich nie zdąrzyłem nawet puścić nuka i miałem złoty worek
, a zdarzało się, że zaczynałem sam, wywalałem maszyny oblężnicze i byłem 72 na liście... Mythic przynajmniej mógłby się przyznać, że nic tam nie liczy, no ale wtedy połowa by afkowała