hehe z tymi ciezkimi bronmi w cod4 jak ludzie napieprzaja, do tego do 2 lapy se wezmie znajpere, ale z ekstremalna kondycja i tak zdrowo biega skacze i naparza, no i celnosc genialna
w gruncie rzeczy w cod4 to jednostki specjalne, wiec nie maja tego obciazenia 25 kg na plecach, ale i tak powodzenia biegac i strzelac, albo strzelac podczas skoku, nie wiem jakis algorytm utrudniajacy celowanie podczas skoku mogliby wymyslic, bo chowanie sie broni to troche kiszka. Co do zasiegu ta z mp4 z polowy mapy to masakra, ale np. zasieg shotguna to zmniejszyli... choc na cod4 promod 4 krotkie bronie nie sa juz tak super skuteczne, ale i tak za latwo w ogole sie zabija w tej grze, bo budynki sa puste srodku, sciany z papieru (no w sumie araby buduja domy z dykty).. a hitboxy podczas biegu staja sie wieksze
ludzie wspominaja vcod jaki byl super, choc sam nie wiem za bardzo to bo nie mialem stycznosci. I nie wiem czy to zyje i jak szukalem info w necie to specjalnie nic nie znalazlem.
No ale to juz osobna dzialka i moze wątku nie zasmiecajmy, chyba ze ktos zyczliwy przeniesie ją do tematu cod4.
co do tematu to przesiadka z cod4 na warsowa - > masakra, jak oni fruwaja, cwicze movement, bo aim jeszcze daje rade