12 osób ? Ja naliczyłem 3 a ty jak zawsze niedoinformowany jesteś. W sumie i tak, kto nie gra lub nie grał w dfo nie jest w stanie zrozumiec co znaczy cheat w tej grze z full lootem. Dopiero, gdy masz odpowiednie narzędzia jesteś w stanie ocenić skale zjawiska. Nie dośc, że devsi nie zwracali uwagi na cheaty, umożliwiali używanie całej gamy tych cheatów ( ponoszą za to całkowitą odpowiedzialność), to jeszcze zdażały się przypadki, iz osoby zbyt często zgłaszające cheaterów same dostawały bana. Ileż namęczyliśmy sie z Furanku moora, dzieckiem wychodzącym spod ziemi na nasze plecy i biegającym legalnie na full speedzie. Nie dawały nic filmiki, nie dawały nic raporty. Ot takie było podejście firmy na samym początku. Nie wiem jak jest teraz, pewnie zjawisko wystepuje w mniejszym stopniu bo gra umiera ale dla większości cała polegała tylko na " macrowaniu, autolocie i cheatach". Ludzie do tej gry poprostu nie dorośli, co zreszta widac na przykładzie zarriego. Nie zostałem zmuszony do odejścia i nie była to gildia Royal Legion tylko RL&WC. Sam odeszłem bo i tak kończyła mi się subskrypcja i nie miałem zamiaru jej już przedłużać.
Yavandir - wydaje mi się, że pomyliłeś fora. Takie świeże kąski tu zjada się na śniadanie.
Cytuj:
co najwyżej może dostałem od twojego orka po łbie w WARze
Najwyraźniej za sałbo w ten łeb biłem.