Greeg napisał(a):
Bloodleaf napisał(a):
Blota napisał(a):
:< idz kurwa do dziewczyny powiedz nie gadaj z tym typem bo on jest scrubem a ja mam epickiego maga w grze komputerowej...
Po prostu rozwaliłeś mnie tym tekstem
so sad and so true...
znajac dzisiejsze nastolatki to wcale bym sie nie zdziwil gdyby poleciala na tego "maga"
Pytanie teraz tylko czym rozni sie koles ktory lapie laski na gry komputerowe( o ile to mozliwe) od tego ktory lapie na fajny samochod, kase czy ciuchy.
Blota analogicznie podobna sytuacja - idz do dziewczyny powiedz jej - nie gadaj z nim bo on jest scrubem co umie jezdzic samochodem i dostal od starych kase na super autko omg omg.
Takim rozumowaniem daleko nie zajdziesz, bo tutaj sie klaniaja wartosci - czy osoba ktora powiedzmy jak ty to mowisz o sporcie - jest lepsza w pilke od innych jest ogolnie od nich lepsza? Ktos mnie jedzie w kosza a ja go wymieje bo nie umie grac w FPSY. Pytanie jaka jest roznica pomiedzy laska ktora zlapiesz na postac w grze(lol) a na kase - odpowiedz jest prosta. Zadna bo obydwie beda z Toba nie ze wzgledu na Ciebie tylko na to co posiadasz.
A co do topicu
Mysle ze po wyjsciu wotlka zaczela grac kupa nowych ludzi, lecz po kilku miesiacach ilosc ta zaczela drastycznie spadac, przez co Blizz sie obudzil i wkoncu postanowil zrobic dodatek ktory wniesie cos nowego oprocz nowego lvl capa i innych bossow. Zobaczymy jak to wyjdzie, bo po tym co zobaczylem w wotlku stracilem zaufanie w sily Blizza - aczkolwiek jesli bedzie tak jak zapowiadaja to szykuje sie zupelnie nowa gra co jest plusem, widzac dzisiejszy poziom gry.