Greeg napisał(a):
Bloodleaf napisał(a):
Blota napisał(a):
:< idz kurwa do dziewczyny powiedz nie gadaj z tym typem bo on jest scrubem a ja mam epickiego maga w grze komputerowej...
Po prostu rozwaliłeś mnie tym tekstem
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
so sad and so true...
znajac dzisiejsze nastolatki to wcale bym sie nie zdziwil gdyby poleciala na tego "maga"
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pytanie teraz tylko czym rozni sie koles ktory lapie laski na gry komputerowe( o ile to mozliwe) od tego ktory lapie na fajny samochod, kase czy ciuchy.
Blota analogicznie podobna sytuacja - idz do dziewczyny powiedz jej - nie gadaj z nim bo on jest scrubem co umie jezdzic samochodem i dostal od starych kase na super autko omg omg.
Takim rozumowaniem daleko nie zajdziesz, bo tutaj sie klaniaja wartosci - czy osoba ktora powiedzmy jak ty to mowisz o sporcie - jest lepsza w pilke od innych jest ogolnie od nich lepsza? Ktos mnie jedzie w kosza a ja go wymieje bo nie umie grac w FPSY. Pytanie jaka jest roznica pomiedzy laska ktora zlapiesz na postac w grze(lol) a na kase - odpowiedz jest prosta. Zadna bo obydwie beda z Toba nie ze wzgledu na Ciebie tylko na to co posiadasz.
A co do topicu
Mysle ze po wyjsciu wotlka zaczela grac kupa nowych ludzi, lecz po kilku miesiacach ilosc ta zaczela drastycznie spadac, przez co Blizz sie obudzil i wkoncu postanowil zrobic dodatek ktory wniesie cos nowego oprocz nowego lvl capa i innych bossow. Zobaczymy jak to wyjdzie, bo po tym co zobaczylem w wotlku stracilem zaufanie w sily Blizza - aczkolwiek jesli bedzie tak jak zapowiadaja to szykuje sie zupelnie nowa gra co jest plusem, widzac dzisiejszy poziom gry.