Bartelius the kittens killer.
Bartelius napisał(a):
FFXI w nowej oprawie sie moze podobac tylko ludziom co w ffxi stracili, sprzedali konta, do niczego nie doszli, stracili czas na gre.
Łapiesz się do tej grupy.
Cytuj:
Jesli ktos kto ma 5 letnia postac w FFXI z dorobkiem
Nie przejmuj się - i tak masz kupioną.
Cytuj:
ciezko pracowal przez 5 lat
Ja ci stary współczuję. 5 lat męczyć się w grze i ciężko pracować zamiast czerpać z tego przyjemność.
Cytuj:
zajebiscie podobnej to wspolczuje
Niektórzy po prostu lubią klimaty FF. Nowa fabuła, nowy świat, nowi ludzie, nowy ruleset...
Cytuj:
Jesli juz zaczynac od nowa to lepiej w innym klimacie i innym systemie rozgrywki a nie od zera tluc to samo co przez 5 lat
Powiedz to temu gościowi, który skasował swoją postać, a potem kupił od kogoś innego kolejną.
Cytuj:
fatyzm daje pewnie resistyna takie myslenie
Od razu fanatyzm.
Cytuj:
Rhae juz np wogole nie rozumiem Relic, usukane rozumiem ze FFXI moze Cie nudzic, ale jesli w takim razie zmieniac FFXI na cos to FFXIV bylby imo na koncu wielkiej listy opcji
Dorośniesz to zrozumiesz. Nie przejmuj się. Każdy przechodził okres młodzieńczego buntu.
Cytuj:
Nie moge sie doczekac jak sie bede smial z naiwnych ludzi ktorym sie wydaje ze FFXIV naprawde bedzie rewolucyjny ^^
Kto mówi, że będzie rewolucyjny? Ot kolejny, przyjemny MMO.
Cytuj:
Nie kapujesz, nie chodzi o to ze szkoda mi zostawic czy stracic rzeczy z ffxi ( chociaz narazie nie zamierzam ) Chodzi mi tylko o to, ze jesli zaczynac od nowa to dlaczego w to samo co grindowalem 5 lat. Nic mnie tak nie wkurwia w grze jak zapomne save zrobic i musze powtarzac to co zrobilem przez ostatnie 3h od ostatniego, wiec jak mam powtarzac grind z pieciu lat to by mnie chyba kurwa szlak trafil
Są ludzie, którzy lubią zaczynać od nowa. Są ludzie, którzy nie startowali 7 lat temu i nie przecierali szlaków na Fafnirach.
Cytuj:
Jesli FFXI opustoszeje, to nie bede mial problemow emocjonalnych przez to
To przez co będziesz miał? Czy jeszcze obecne ci nie przejdą?