Mendol napisał(a):
dla me karol kupilem x360, a potem plulem sobie w brode bo wbrew wczesniejszym zapowiedziom jednak wyszlo na pc.
i chyba troche cie ponosi z tym porownaniem, bo z etapu 'juz teraz, jak najszybciej' wyroslem pare lat temu
ale nawiazujac, tak wole poczekac do 30 az sie poduczy i powiekszy cycki
Ja też dla ME kupiłem xbox'a ale jakoś mnie nie zdenerwowało jak wyszło to na PC.
Wcyhodzę z założenia, że jak już sobie poużywałem do znudzenia to
później i inni mogą
A poważnie - IMO cała ta idea exclusive jest debilna i sterowana tylko przez rywalizację SONY/MS. Większość developerów potrafi robić gierki multiplatformowe i z automatu powinni stukać tytuły na obie konsole a potem konwersję na PC (wiadomo - konsolowcy zapłacą 2x tyle za grę i do tego tak nie piracą jak ludzie grający na PC).
Pierdolenie o tym, że "to da się zrobic tylko na PS3/xbox360" można spokojnie włożyć między bajki - chodzi tylko i wyłącznie o kasę jaką wprost lub różnymi układzikami wyciąga się od producenta konsoli.
Tyle, że niewiele można z tym zrobić.
Można albo czekać aż coś wyjdzie na PC (którego ma każdy), olać dany tytuł, kupić obie konsole albo wreszcie podniecać się tym, że gra X wyszła tylko na ten mój wychuchany kawałek elektroniki z bajeranckim logiem na wierzchu (nie bedę pokazywał palcem ale jak się odwinę i walnę w ten rudy pysk...
).
Mark24 napisał(a):
Co EoJ - widziałem booster packi na ebay-u, widziałem w game.co.uk - do tego w ładnej promocji - 2-3F za boosterka. W polsce na allegro to sprzedaje katanka - sprowadza chyba z jakichś chin całymi paczkami
Więc jak masz problemy z kupnem jakiegoś pack-a to uderzaj bezpośrednio do niego.
Mark - nie wiesz co piszesz.
Wejdz na game.co.uk, wpisz eye of judgement i pokaż mi JEDNĄ pozycję (z 14) która nie ma adnotacji "out of stock".
Bedę wdzieczny za 1 linka do miejsca gdzie sprzedają booster packi set 3.
Jak dotąd sprawdziłem ebay, play-asia, amazon, game.co.uk i 2 polecane sklepy w australii i wszędzie jest out of print - out of stock.
W 3 sklepach były podobno "na zamówienie" (w jednym nawet "na magazynie") ale po 1-2 dniach dostałem maila z informacją, że jednak ich nie ma i nie wiadomo czy wogóle będą bo producent/dystrybutor odmawia przyjęcia jakichkolwiek zamówień na to.
IMO lecą sobie z tym w chują i tyle. Może dlatego EoJ na allegro kupisz już za 100-150 PLN.