Sobtainer napisał(a):
Dana napisał(a):
Kod:
Grafika, te same modele, wszystkie nowe instancje mają te same textury. Cały IC został zrobiony w 80% z textur z Naxxramas ;( przynajmniej tak to widzę. Nie wspominam o tym, że wyczerpują się pomysły taktyk na bossach, są po prostu albo inaczej nazywane albo działają trochę inaczej. Ogólnie najbardziej mnie odrzuca grafika, kreślę niestety tą grę właśnie z tego powodu. Jakby dali boosta konkretnego to kto wie czy bym dalej nie zaczął grać.
Zgodziłbym się ze wszystkim, oprócz może taktyk. A jeżeli skreślasz grę (jakąkolwiek) z powodu grafiki, to nie mam nic do powiedzenia więcej.
Dlaczego? w dobie dzisiejszej grafiki w grach trudno się gra w coś co wygląda jak kupa i ma engine sprzed 6 lat? albo i lepiej nawet.
Tak jak napisał Dana (czy tam ktoś inny) kilka postów wyżej, jeśli grafa jest argumentem i to w szczególności w grze mmorpg to gg.
Akurat wow ma oryginalną grafikę, nie każdemu może się podobać, ale swój urok ma.
Kabraxis ty haterze wowa, jak tam grasz jeszcze na privach, czy całą wiedzę czerpiesz z zakładanego co jakiś czas triala ? :)
Btw ja mam wyjebane na pve i instancje, bawię się tylko na bg. Gierka jest dosyć skillowa i nieraz trzeba się nagimnastykować ostro. Jak ktoś nie umie grać to nawet palkiem z gs 6k z przysłowiowego ebaja dużo nie zwojuje, mało to widzi się takich cepów.