Konrador ? A co ty tu robisz ?!
Tuff luck, chetnie bym potestowal PoP'a nic...
4 lvl ? nie no to gratz
Uhm... powiem ci tyle, trick na xpowaniu w EQ polega na RvR (nie kojarz sobie, RvR - Risk versus Reward) Znaczy sie jak dingnales lvl X to do zlapania X+1, +2 itd. mozesz albo tluc te same monsterki ktore daja ci coraz mniej xp (proste, xp ktore monsterki daja jest stale, ilosc xp zwieksza sie co lvl) i tak, ranger SUX!
(czekam na sprzeciwy
)
"Czym wyzszy lvl tym ciezej mi zabijac monsterki" proste ze zbrojni potrzebuja armora i broni... nie wiem, zarabiaj kase, sprawdz questy na allakhazam (imho Surefall sux jako newb area ale niektorym sie podoba...) questow masz od h. i troszke ale w roznych miejscach... trzeba podrozowac... niebezpieczne... )
"spotykam npc" npc ma dla ciebie podpowiedzi co musisz mu odpowiedzieć (ukladajac cale zdanie, zwykle trza tylko czasownika) w kwadratowych nawiasach... np.:
Ty->Hail An_NPC_01
NPC-> Hail thee, U fek [n00b]
Ty-> Am i a fek n00b ?
Na koniec: Uhm konradorq EQ jest proste, chcesz miec fun, staraj sie o niego, dostajesz malo xp, lej lepsze potworki, jedyne ograniczenie to to ze zarowno w grze normalnie, w high end PvM jak i PvP musisz pozyskac wspolprace innych =/ Nie wiem, ja osobiscie w ciebie nie specjalnie wierze... (nie obraz sie)
W EQ trzeba ciezko kombinowac (to nie DAoC w ktorym spelle masz darmo a jak giniesz to cialko w cudowny sposob z toba leci itd itd) znajdowac sie w nowych zonach, umiec grac swoja klasa (inaczej jak cie ludzie zobacza lfg to bedzie /shout run run, newb!
), get along with people i to chyba najwazniejsze... bo w EQ nikt solo duzo nie osiagnie..., nno i trzeba miec duzo wlasnej inicjatywy - jak ci sie nudzi to zmien miejsce zerowania... tyle ze uhm duzo angoli ma podejscie w stylu "ull get there tiger" i farmuja latami monsterki zamiast "to the top!" dlatego kiedys chcialem grac z polakami... ale to bylo bardzo dawno temu... (3 lata?)
Dobra, nie chce mi sie, stracilem wene... moze ci kiedys cos dopisze, a moze... jak znajde chwilke to wpadne do ciebie na VS'a i pogramy w teamie...
A z reszta i tak za miecha wykasuja bete...
Nic, mimo ze w ciebie nie wierze to zycze ci poprostu fun'u
w odkrywaniu swiata, questow i stuffu
3mka n stuff
jak jakis newb rng quest znajde to ci poste linka...
Nic, no, do posta lub tell'a