koci napisał(a):
Sonoman napisał(a):
Jak w talentach niema np. Felguarda to będzie w tym całym mastery czy jak?
Zostanie dodany w ktoryms tierze. Balance druid nie ma teraz moonkin form ale jest gdzies napisane info ze blizzard wlasnie nie moze sie zdecydowac czy zamiast starsurge dac sowe w 11 pkt talentow.
Co do whinerow - niezly smiech z was jest. Mowicie o malej mozliwosci ukladania talentow - a jaka jest niby teraz? Kazdy spec ma 2 mozliwosci - PvP i PvE.
Przewaznie kazdy ma taki sam build a np ENH shaman roznil sie tym czy byl nastawiony pod pvp czy raidy, wezmy np 2 buildy:
-15/56/0 PVP
-18/53/0 PVE
Teraz bedzie to samo, arms warrior bedzie mial ten swoj cookie cutter build pod PvP i PvE (34/7/0, 31/0/10 czy inne gowna)
Tak teraz też są cookie cutter buildy, tyle że poza nimi można jeszcze zrobić całkiem sporo innych które niewiele im ustępują, a dają zupełnie inny gameplay dla twojej klasy, i dużo ludzi którym nie zależy na min-max nimi gra...
W Cata dla danego speca wybierasz który z 1-2 talentów opuścić i na tym kończy się twój wybór + możesz dać kilka (dosłownie) punktów w drugie drzewko gdzie na samym dole i tak wylądowały najgorsze talenty. No ja pierdole jak ktoś może się spierać że to co robią z talentami to nie jest ogromny krok w tył.
Przez ostatnie 5lat popierałem to co robi Blizzard z WoW'em, nawet jak nie ze wszystkimi zmianami się zgadzałem to wydawały się one na tyle uzasadnione/logiczne żeby to przełknąć. Parę osób pewnie by napisało że fanbojem jestem...
Niestety dwa ich ostatnie faile (RealID na forum, i talenty teraz) sprawiły że mi ręce opadają po prostu, dla mnie Blizzard chyba się skończył