IcE napisał(a):
Iniside - ale mimo wszystko musisz przyznać ze udział Bioware w wydaniu tej gry daje nadzieje ze nawet jak będzie coś nie do końca nam pasowało to sie tym zajmą. Gdyby gre miało wydac SOE albo EA to nawet jakby miała mieć zakufiabiste wodotryski - olałbym temat od razu. Wymienione firmy potrafią bowiem spierdolic kazdy, nawet najlepszy produkt w myśl jakże wymownej zasady "uwielbiam pieprzyc moją sekretarke, prawie tak jak naszych klientów"
bioWare nie liczac staruskiego NWN nie ma absolutnie zadnego doswiadcznie w grach sieciowych, nie mowiac nawet o tak wielkim przedsiewzieciu jak MMO. A potym jak do wspolpracy dokptowali Mythic, to juz klapa na całej linii. Dobrze ze Barreta chociaz na ryj wyjebali.
Niczego nie przyznam. BioWare od lat jedzie na identycznym schemacie, mnie ich gry wogole nie ruszaja. ME2 był niezły to fakt, i gdyby SWTOR był taki sam, to bym orgazmu dostawał na kazde info o nim.
Jak dla nie nic godnego uwagi. Szczegolnie ze na horyzoncie sa duzo lepsze MMO FFXIV (byłem mocno negatywnie nastawiony, ale jednak jest całkiem fajne), RIFT, GW2, TERA Online,, Jaki pesudo star wars wow-clone, naprawde nie jest godny uwagi na tym tle.
Pozatym te gre wydaje EA, ktore jest wlascicielem BioWare, wiec nie wiem skad takie glupie informacje bierzesz..
Cytuj:
To już jest kompletna bzdura.
Moze dla ciebie. Dla mnie prawdziwe Star Warsowe gry to Jedi Academy, Force Unleashed no i symulatorow/arcade shooterow ze statkami kosmicznymi nie licze. Srry, ale gra w ktorej kombat namiecznie nie urywa jaj i wymaga klikania w skile, jest dla mnie jednym wielkim gownem a nie Star Wars.
Cytuj:
Szczerze to jedyny mmo o którym mogę powiedzieć, że mnie interesuje i czekam na niego. Klon WoWa ? Bardzo dobrze, mi się tam gameplay w WoWie podobał i nadal podoba.
GamePlay WoWa jest dobry.. W WoW i niech tam zostanie. SWTOR powinien miec combat jak TERA Online, APB, Continent Of Ninth, zwlaszcza, ze ta gra i tak bedzie heavy instanced wiec, przypuszczam, ze zrobienie normalnego combatu po prostu przerasta ich mozliwosci..
Cytuj:
grafika to nie wszystko
osobiście wolę storyline, klimat oraz gameplay ponad grafiką
grafika już od dawna schodzi u mnie na dalszy plan, a podniecanie się każdym refleksem światła na tafli e-jeziora nie jest k3wl
No jestes rebelem i powtarzasz sobie ze grafika sie nie liczy.
Grafika jest bardzo istotna. Star Wars i sotryline ? daj spokoj, cała ta saga jedzie głównie na efekciarstwie i to jest rzecz z ktorej zna Star Wars zedcydowani wiekszosc ludzi.
dla mnie to moze wygladac jak WoW (graficznie), bylby tylko miało rownie dobre animacje, i gameplay combat godny miana star wars.