Nawet ci nie napisze zebyc nie czytal jak ci sie nie podoba - napisze ci poprostu zebys wypierdalal jak ci sie nie podoba.
Mozesz mnie i moje posty poprostu zignorowac - jak widze dla twojego prostego rozumu jest to za trudne - OK. Przezyje muszac czytac twoje nic nie wnoszace do tematu i nijak majace sie do gry wypociny i marne proby obrazenia mnie (nie wiem czy bys potrafil obrazic mlodszego brata - wniosek z twoich prob i postow).
Masz przycisk ignore - uzyj go bo ja np. o ile nie mam wyjebane na wow'a (jeszce nie calkowicie) to mam wyjebane na ciebie i tobie podobnych i uj mnie interesuje czy chcecie to czytac czy nie. To nie jest temat do spuszczania sie jaki to wow nie jest zajebisty i bede pisal dopoki mi sie nie znudzi.
BTW. Internetowym psychologiem to jestes tak samo dobrym jak partnerem do flame'a. Ogarnij sie albo postaraj bardziej.
"To ze grajac po raz pierwszy w jakas gre, levelujac po raz pierwszy postac, po raz pierwszy odkrywajac gre i swiat bawiles sie najlepiej ma byc zaskakujace:P?"
W dodatkach tez sa nowe rasy, klasy, zony, skille, spelle i content, ktore rowniez odkrywasz po raz pierwszy. Jesli ktos pisze ze to juz nie to samo to znaczy ze poprostu nowy content jest gorszy niz starszy. Potwierdzeniem tego jestes np. ty - osoba gloryfikujaca WOTLK i jego content, ktory np. ja uwazam za najslabszy w grze.
Sa osoby ktore lepiej bawia sie levleujac w 3 dni 70-80 i potem napierdalajac przez miesiac badge dla szatana w 4 instach w kolko a potem next miesiac chodzac do ICC z regularnoscia zegara atomowego zabijac bossow w pugu niz levelujac alta czy nawet pierwszego chara. Wow jest pelny takich osob - wiec TAK moze to byc zaskakujace i widocznie ludzi, ktorzy milo wspominaja leveling first chara jest za malo bo Blizzard ewidentnie robi gre pod te farmiace maszynki a levelowanie ma byc proste, szybkie i jak najmniej bolesne (a najlepiej max 80 instant za kase - nastepny krok w ewolucji).