Makaan napisał(a):
No widzisz,to teraz spróbuj zrozumieć, że np. mnie ten gameplay z tym wielkim smokiem z GW2 nie zachwycił.
Zauważ, że w tym ostatnim gameplayu z TORa tak naprawdę pokazano (chyba) jakieś początkowe levelowanie, czyli grind na jakiś najsłabszych mobkach. Co w tym może być epickiego ? Ja czekam aż pokażą jak będzie wyglądać pvp, walki z jakimiś bossami (jeden chyba był ale to był jakiś mini boss).
No ok, tylko że problem nie leży w tym, że to początek, koniec, albo środek. Ani w tym, że to grind na mobkach i nic epickiego. Chodzi o zwykłą mechanikę, o to, że w jednej grze ważne jest poruszanie się (i można się poruszać podczas walki), a w drugiej postacie stoją jak kołki.
Możnaby to zwalić na złych graczy (jak już sugerowałam wcześniej), ale z drugiej strony gdzie te filmiki zrobione przez ludzi, którzy umieją grać?
Sorry, ale Tabula Rasa, pomijając słaby kontent i beznadziejne PvP, prezentowała się dużo lepiej, jeśli chodzi o dynamikę rozgrywki. I wiem, że to był shooter, no ale kurde, nie wierzę, że SWTOR wyglada tak, jak powinien wyglądać i nie dało się z tego wycisnąć nic więcej.