Jest cos do cambatu ala Deadly Reflex tylko do Morrowinda?
Mam morka ze ~130 modami (o dziwo dziala, wlacza sie i da sie grac choc troche czasu mi to zajelo). Brakuje mi tylko czegos fajnego do samego combatu, ktory atm pozostaje klikanina z nadzieja ze wejdzie hit.
Ogolnie nie widze powodu zeby meczyc sie z Oblivionem i pokurwiona instalacja FCOM'a a potem z kom[atybilnoscia z nim jak Morek jest pietnascie razy lepszy naweet z chujowym combatem.
Do tego Morrowind Graphics Extender + pluginy na HDR i BLOOM, FSAA i ANIZO, shadery 3.0 oraz zasieg widzenia jak w Obku i grafika potrafi urzec nawet dzis (krajobrazy).
BTW. Przed chwila zmierzylem - moj katalog z Morrowindem zajmuje prawie 10GB (gola gra z oboma dodatkami ma niecaly 1GB) hehe....
Co do Nehrim - wyszedłem z kopalni i ugrzęzłem - chyba, że trzeba tego questa ze szczurami zrobić??
BTW. Jesli ta mapka ktora ktos tu postowal do tego nowego moda miala all markery odkryte to troche pustawo tam bedzie - 2/3 mapy jest puste (bez znacznikow lokacji).
Też mam zmodowanego Morka ale jednak to już nie to - denerwuje mnie bieganie bez konia, troche właśnie prostacki combat (jest mod combat enchanced ale mi coś nie działał...). A w obku jest już ciut inaczej - mamy deadly reflex, mamy mody które znacznie podwyższają poziom trudności i znacznie urealniają rozgrywkę etc
Apropo FCOM i tych modów co zapodałeś Ragnarok - mody typu lost spired, deadly reflex i inne instalowałeś po FCOM czy w trakcie czy na początku??