iniside napisał(a):
kaikitka napisał(a):
Co do tego limitowania to sorry jeśli wprowadziłam w błąd - wydawało mi się, że gdzieś czytałam w wywiadach, że mapy będą limitowane co do ilości osób na nich (a więc ta liczba ma być max. dopuszczoną do 1 eventu).
To moze chodzilo o misje i dungeony ?
Z poprzedniej strony watku:
"Izzy: Well, with the persistent world, everybody can’t all go to Divinity’s Reach at the same time because it would just blow up. So it’s going to have to be divided in some way."
No to mozna roznorako interpretowac.
Karioker napisał(a):
po co takie odważne opinie typu nie przypadnie mi do gustu, skoro widzieliście na własne oczy dopiero JEDNEGO bossa i pare pajaców mobów pewnie nieoskryptowanych jeszcze do końca. Poczekajcie aż to wyjdzie i wtedy quitujcie albo (jeszcze lepiej) whinujcie na forach ncs o swoje full loot open pvp. Do chuja.
Skoro mozna sie zachwycac gra na podstawie tych pokazanych ograniczonych fragmentow to i mozna spekulowac na ich podstawie co potencjalnie nie byloby mile widziane. A odgrazanie sie quitem w tej akurat sytuacji nie ma sensu - kupiles gre, no to AN juz nic wiecej od ciebie nie chce, mozesz sobie isc
Tak bedzie nawet lepiej - nie bedziesz obciazal serwerow XD