kaikitka napisał(a):
lamoon napisał(a):
Tomu, książki J.P. powiadasz dla gimnazjalisty? oO
Spoko książki, spoko autor :]
Jest to ten sam pan, który kiedyś pisał dla pisma "Gambler" i nie mam o nim najlepszego zdania. W jednym ze swoich artykułów raczył wyrazić opinię, iż kobieta porwana i wykorzystywana seksualnie pod wpływem przemocy, a prostytutka to jedno i to samo. Na zwrócenie mu uwagi zareagował drwinami oraz kąśliwą i chamską odpowiedzią, nie przeprosił. Nie wiem jakim jest pisarzem i raczej się o tym nie przekonam bo nie zamierzam czytać nic co wyszło spod jego ręki. Osoba, która publicznie głosi tak idiotyczne poglądy zasługuje jedynie na potępienie. Sorry za OT ale uważam, że warto aby ludzie wiedzieli co to jest za człowiek.
Jak już kogoś oskarżasz i nie masz podkładki w postaci dowodów to równie dobrze ja mogę to samo napisać o Tobie, że kiedyś w necie czytałem jakąś opinię, która bardzo mnie ubodła, jest gorsząca i się z nią nie zgadzam. Ale raczej nie pisał bym ani maila, ani listu, ani bym nie zadzwonił, bo każdy ma prawo do własnej opinii. I nie dziwie się, że zostaliście zjebani mailowo, bo dyskusja "mój punkt widzenia>twój" jest co najmniej nie rozsądna, tym bardziej w internecie.
Piekare kojarzę z gamblera, znajomi mówią, że książki są spoko. Raczej takie zniechęcacie przez kobietę, która dostała policzek po przeczytaniu fragmentu na temat gwałtu w gazetce komputerowej (jak to poważnie brzmi) jest mało znaczącym wyznacznikiem jego twórczości.