krzyk napisał(a):
Masz juz zaproszenie?
Mam Vip Key. Zaproszenie jeszcze niedotarlo, ale dotrze ;p.
Cytuj:
Za moich czasów w mmorpg bardziej chodziło o mmo i rpg niż bieganie jak małpa z WSAD'em, headshotowanie z łuku i odpalanie tysiąca skilli za pomocą obu rąk, nosa i lewej nogi kolegi. Od małpowania są typowe gry akcji które robią to 100x lepiej. Zresztą o jakiej akcji my tu rozmawiamy...
No wiec
M - Massive - jest jak najbardziej. RIFT to jedna z najbardziej massive gier ostatnich lat
M - Multiplayer - no prosze cie
O - Online. Rly ?
RPG - jest. Rozwoj postaci jest. Exp jest. Itamz sa. CZegoz wiecej chciec od RPG online ?
Cytuj:
Główny feature Riftu to same rifty... które są identyczne i nudzą się jak widać w 2 dni. Co z tego, że jest ich kilka rodzajów, że różny lev mob'stwa z nich wyskoczyć może, że w dowolnym miejscu skoro zawsze wygląda to tak samo. Tępe do granicy bólu moby stojące w miejscu albo atakujące punkt XZY.
Ano widzisz. Mnie nie znudzily po dwoch dniach, tylko mialo ochote na wiecej, wiecej, wiecej, az jakis chuj kabel od serwerow wyciągnął ;/
Cytuj:
I tak właśnie event na kilkuset graczy jest świetnym miejscem aby pokazać coś więcej niż kołka na 2 ekrany który stoi i nic nie robi.
Jak to nic nie robi? A graczy i innych NPC to kto atakuje ?
Cytuj:
I każdy z tych "kilkuset" graczy robi to samo... przez 30min klepie po kolei skille 1, 2, 3, 4 i od nowa.
A czegos zes sie spodziewal. Ja pierdole, Anarchy Online z zajebistym PvE ?
Cytuj:
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że można mieć aż takie klapki na oczach i nie dostrzegać tak ewidentnych braków.
Niechce mi sie wierzyc, ze ktos wpada na forum, pisze o Auto-facing, Auto-Run i auto-sramto i narzeka na to ze trzeba olaboga recznie skile wciskac na hotbarze! ZGROZA!!!>!!>!
Czegos ty oczekiwal od tej gry ? Ja dostalem dokladnie to czego oczekiwalem + troche wiecej (zone eventy). Dostalem swietna gre PvE, w ktora moge spokojnie, bezstresowo pograc, bo zawsze jak sie zalogouje to jest cos do roboty innego niz stanie i wciskanie jednego buttona.
Do tego ciekawy rozwoj postaci, ladna grafike, ciekawy fluff. DOSTALEM TO CZEGOS SIE SPODZIEWALEM I JEST COOL.
A ty chyba oczekiwales jakiejs rewolucji, podczas, gdy nikt nigdy o zadnej cholernej rewolucji nie mowil.