heh dywagacje czysto teoretyczne:
Mamy pacjenta lat nascie (co by nie obrazac z nikogo tu zacnych wspolpostowiczow).
Dziarsko jako Jedi przemierza Galaktyke niosac pomoc potrzebujacym... az tu nagle trafia na kogos po jasnej stronie mocy , komu pomogl a tam ten w ramach podziekowania powiedzial - "Fuck you bloody cocksucking homofuck bitch!" - Zenkowi nerwy puszczaja i odpowiada - "Are you talking to ME?"- po czym za pomoca mocy (maslo maslane =p) wywraca pacjenta na lewa strone (flakami do zewnatrz).
W efekcie przchodzi na Dark Side...
heeh wiem wiem wiek nie swiadaczy o tym jak kto sie zachowuje, ale z doswiadczenia wiem ze mlodzi (gniewni) czesto nie potrafia powstrzymac swoich nerwow na wodzy.
Nie zdziwie sie jak z tej i tak okrojonej liczby Jedi 85% bedzie Sithami w wyniku jakiegos "nieporozumiena".
To tez moze nastreczac roznorkakie problemy.
(jakby ktos mial zamiar powiedziec ze przeca musze pytac o przyzwolenie nim walne kogos w marchewe , to dodam ze sa tez wild zony...)
Mnie zastanawia jak chac rozwiazac problem miejsca w bankach,slotach itp. z tego co wiemy maja istniec plecaki...
No ale , ale ja np. zamierzam glownie trudnic sie craftingem wszelakmi.Z eq wiem ze dla craftera przy pracy NIGDY nie ma wystarczajacej ilosci slotow na itemy...
Poniewaz w SWG ma to byc dokladne (a wiec bedzie Dual Lightsabre "Made by Zematis™") bede sie stral zalac rynek moimi stuffsami.
I teraz, czy bede mial wystarczajaca ilosc miejsca. (czy bedzie jak w UO ze do plecaka mozna wpakowac tony stuffu) czy np. bede mogl wynajac/zbudowac magazyn???
Inna sprawa, w dodatku bedzie mozna latac fruwakami ciekawi mnie czy mozna bedzie prowadzic miedzygalakycznego gimbusa etc.???
Ja przyzwyczjaony jestem do tego ze sie portuje hehe z konta w kont w SWG raczej bede musial sie zdac na moje nogi, czy jak sie dorobie traban... at-at walkera (czy jak to sie tam zwie) nikt mi go nie buchnie z pod mej szaczownej chalupiny???
Zobacz rzeczy Telumqa<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2003-02-02 13:36 ]</font>