Mendol napisał(a):
tak szczerze to nadal nie wierze, ze oni faktycznie czytaja/sluchaja graczy i maja zamiar wprowadzac proponowane zmiany o ile beda mialy sens.
no i jak widac sa jakies podstawy pod rozwiniecie pvp calkiem fajnie.
Jako JEDYNY zalozylem topic o tym ze najwidoczniej najbardziej wplywajaca na performance rzeczy ingame sa cienie wiec przydaloby sie wiecej customizacji cieni niz tylko "ON/OFF". min. pisalem o osobnej opcji do character shadows.
W tej becie juz to mam.
To a propos tego ze "nie sluchaja".
Siedze w tej becie od poczatku i 90% rzeczy, ktore ludzie chcieli sa juz ingame albo sa zapowiedziane ze beda. Oczywiscie pomijam takie topici jak zadanie full lootu z graczy i tym podobnych rzeczy czy zmieniania calych ras "bo sa nudne".
Ludzie chciali FSAA - maja, chcieli zmiany targetowania - maja, chcieli public grupy - maja, chcieli zmiany zasad regenu energii u rogue - maja. Nie mowie juz o takich pierdolach jak Currency nie zajmujace miejsca w backpacku czy teleporty w instancjach obnizaajace czas corpse runow. Albo lepszych i bardziej unikalnych nagrodach za zbieractwo artefaktow - to juz jest w Alphie. To wszytko jest wynikiem feedbacku.
Z drugiej strony - ludzie nie chca Flying Mountow - nie bedzie ich, nie chca addonow ala WoW (grajacych za ciebie) - nie bedzie ich, nie chca aren - nie bedzie ich, nie chca cross serwer LFD Tool'a - nie bedzie go, itd...
Kufa ...w ankiecie, ktora dostalem po beta4 napisali ze widza dosc sredni odbior intra na forum i byly pytania czy mi sie podobalo i czy powinni je dac do retaila... odpowiedzialem ze nie i pewnie wiekszosc ludzi tez... No i bedzie podobno ladne CGI na launch (czesc mozna zobaczyc w tej reklami "We are not in Azeroth anymore".
Jak to "nie sluchaja" jak sluchaja? To sa fakty.
Nie widzialem jeszcze gry w ktorej patch notes zgadzalyby sie w 90% z najpopularniejszymi topicami na forum - tymczasem dokladnie tak jest w RIFT (poki co).
"a bedzie mozna pograc na tym omega?"
Nie mam pojecia. To sa zamkniete beta testy, ktore trwaja juz AFAIK od ponad roku. Jutro bedziesz testowal to co oni juz przetestowali do bolu.