Mendol napisał(a):
niestety to wlasnie osoby takie jak ty kabra powoduja, ze wiekszosc gier, ktore maja szanse stac sie czyms 'wiecej' padaja.
Tak mendol. Dokladnie. To przez takich graczy jak ja takie gry, z takimi rozwiazaniami a sa to min. World Of Warcraft czy hit w darmowkach Runes Of Magic padaja. NIkt w nie nie gra i nie moga stac sie "czyms wiecej".
Ja pierdole. Chcesz hardkorowego PvP ktorego jedynym celem jest psucie zabawy innym, ktorzy maja do tego podejscie takie jak ja ( w uwiez mi jest takich ludzi duzo, duzo, duzo wiecej) to sa odpowiednie gry do tego. Mozesz sobie tam pograc w zajebistym playerbase 10k worldwide. Dlaczego liczby sa takie niskie to pozostawie do osadu tobie.
Hint: Ludzie i typowy gracz MMO AD 2011 ma podejscie takie jak ja. I RIFT jest gra dla takich jak ja. Deal with this ze napisze to 25 raz juz.
Nudzi mnie juz ta rozmowa bo to jest znowu to samo. Wezcie sobie do serca ze zaden zdrowy na umysle developer nie bedzie psul swojej gry robiac PvP pod "was". PvP, ktorego jedynym celem jest wkurwianie innych. Taka jest prawda - sorry.
Cale to pierdolenie jakie to hardcore PvP z griefowaniem, rozpierdalaniem qhubow zeby nikt nie mogl grac i tym podobnymi rzeczami wsadzcie sobie w dupe - bo nie jest. Jakos nie widze zeby w chuj ludzi gralo w Darkfalla czy Mortala. Prawde mowiac te gry ledwo zipia i sa chujowe i niedopracowane - no ale sa "czyms wiecej".
Ja mowilem ze sie rozczarujecie. Nikt was nie zmusza do gra w "kerbirska" gierke.