Co do wygladu armorkow i broni - mnie sie podobaja, sa w miare realistyczne i takie "sredniowieczne". Nie musze miec oczojebu na postaci.
Plus musze dodac ze te armorki, ktore sa na stronce RIFT w sekcji klas wygladaja w wiekszosci elo, elo.
Co do podpieprzania rzeczy z LOTRO - Social Clothing to chyba najlepszy feature tej gry - de facto mozna sie zajac tylko tym i masz zajecie na miesiace. Znam ludzi ktorzy graja tylko po to aby sobie odpicowywac kolejne postacie. Z checia zobaczylbym cos takiego w RIFT o ile nie zaczeliby dawac oczojebnych setow ala choinka jak w WoW.
System bookow tez jest fajny. NAmiastka w RIFT juz jest - Story Questy (te z zoltym tlem).
Ogolnie to bardzo chetnie poczytalbym zaraz w dzien headstartu cos ala "State OF The Game and plans for nearest future" z ladnym zestawianiem co maja zamiar dodac przez pierwsze pol roku.
Bo na czeste, geste i duze content updaty licze i wrecz ich wymagam - w grze jest na tyle malo major bugow ze nie ma potrzeby latania retaila przez pierwsze pol roku aby byl grywalny. Maja bardzo dobra pozycje startowa do rozwoju gry bo (co ostatnio jest ewenementem) gra juz dziala i da sie grac i miec fun.
Dlatego free month na okielznanie serwerow i polatanie bugow a potem jedziemy z content patchami i dodawaniem feature.
Chcialbym rowniez zauwazyc ze duzo featurow jest dodawane juz po starcie gry w patchach/dodatkach: WoW - BG, areny, raid content, itp.. LOTRO - Social Clothing (i chyba housing tez) naprzyklad.
Jak bedzie - zobaczymy.
Co ja bym chcial to tyle zeby gra zdobyla na tyle duzy i stabilny playerbase zeby miali kase na cos wiecej niz maly patch co 3 miesiace i dodatek raz na 3 lata. Nie wiem ile subskrypcji musi miec gra aby byla rozwijana w takim tempie jak Vanilla WoW (patche czesto i kazdy dodaje duzy feature, instancje, raid, itp...) ale wlasnie tego zycze Trionowi.
Nie jako fanboj - jako gracz ktory chce miec fun z gry.
PS. Z szeroko otwartymi ramionami powitajbym rowniez system rozwoju gry ala LOTRO (tylko CZESCIEJ kurwa!!) - czyli dodawanie nowych ZON nie tylko w dodatkach ale tez w free content patchach.
Srsly nie ma nic lepszego niz po miesiacu czekania dostac cala dupna nowa zone, z setka questow, epic chainem, frakcja z nagrodami i reputacja, itp... Woel to niz instancje, ktora zrobisz piec razy jednego dnia z ofc lagami i DC bo wszyscy sie na nia rzuca i powrot do stanu "nie ma co robic".