Ja mam kilka domyslow na podstawie wieloletnich doswiadczen z OSI ;D.
Postac, zeby dostac prezent bedzie musiala miec conajmniej miesiac. Zrobili tak miedzy innymi dlatego, ze ja kiedys kiedys zrobilem wszedzie prezenty, pokasowalem postaci i jeszcez raz zrobilem
![:grin:](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
Jak znam OSI to moga zrobic, ze dwa miesiace na postac sa wymagane. Bo gracze doswiadczeni poprzednim rokiem pozakladaja na miesiac przed (tak jak ty Smolik
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
).
Co ciekawe, ten ich system czyszczenia postaci zacznie dzialac w polowie Listopada (czyli juz). I nie bedzie nikogo o niczym ostrzegal. Czyli po prostu pokasuje wiele postaci ludziom - ja sobie wszystkie odswiezylem
![:grin:](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
(tak na wszystkich shardach hehehe).
Kazda postac raczej dostanie po jednym prezencie - to sie zgadza. Chyba ze cos wymysla ciekawego (np uzyja swojego systemu z rewardsow, ze masz 3 gifty na konto, niezaleznie od shardu).
A z tym sprzedawaniem to warto poczekac. Kwiatki na poczatku chodzily po 5-10k i nikt nie chcial kupowac (znaczy kto nie kupowal, ten nie kupowal). Jak odczekasz z 6-9 miesiecy, to cena srednio wzrasta 3-5 krotnie. Oczywiscie, jesli dadza cos sensownego, a nie znowu dzwonki.
Ja nie mam neon hair i mnie to wali. Ale sie rozpisalem
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)