Lorath napisał(a):
Cytuj:
"Zwierzaczkowe" rasy. Jedna duża , druga "cute" - b. częste w azjatyckich mmo , dosyć duża ilość "emo" fryzur i ubrań.
Zwierzaczkowe i cute rasy to juz w wowie masz. Na screenie masz 1 fryz emo... i ubran zero. Azjatycki feel przyznam ze zalatywal od sylvarii ale rasa zostala przemodelowana od zera ostatnio, 'cute' asury zreszta tez... efekty zobaczymy za pare tygodni na nastepnych targach gier.
Jeżeli chodzi o "emo" ubrania to widziałem na innych screenach. Ten wkleiłem bo chyba wszystkie rasy są.
Co do przeróbki rasy - nie wiedziałem nie wypowiadałem się
Kabraxis - zgadzam się z tym ,że "zwierzaczki" wchodzą do zachodnich mmo ostatnio nawet częściej niż odwrotnie ,czego WoW najlepszym przykładem ,a o ironio niektóre Azjatyckie mmo się "westernizują" czego ArcheAge najlepszym przykładem.
Zresztą ja nigdy nie powiedziałem ,że GW2 "wciska na siłę azjatyckość" , stwierdziłem tylko ,że widać
lekki wpływ , co niekoniecznie musi być złe , gdyż całe szczęście przerośniętych mieczy , totalnej przewagi emo , etc nie stwierdziłem.
Lorath napisał(a):
No to trzeba przyznac. Oprawa graficzna jest sliczna i to bez jakiejs kosmicznej ilosci polygonow.
Ja bym powiedział ,że artystycznie jest bardzo ładnie, graficy się postarali. Jednak po engine widać ,że jest stary mimo ,że podpimpowany.
Mimo wszystko ogólnie całkiem ładnie.