mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: 6 sie 2011, 16:12 
Kabraxis napisał(a):
Tak na serio to przypuszczam ze poprostu nie ogrania gry bardziej skomplikowanej niz WoW. Z tegoz samego powodu wiekszosc tego co wydaja inny developerzy jest dla niego failem. :P

Żenujący post, ale daruje Ci z powodu Twojego kabla i kota.

PostNapisane: 6 sie 2011, 16:25 
uwazaj zebys sobie w stope nie strzelil.

**

PostNapisane: 6 sie 2011, 16:26 
Od tego jestes tutaj wiec wycinaj albo nie wycinaj i nie pierdol.

PostNapisane: 6 sie 2011, 17:14 
Jeszcze jakbyś tak samego siebie moderował, dla przykładu.

*

PostNapisane: 6 sie 2011, 19:03 
Kabraxis napisał(a):
Sobtainer napisał(a):
Odpowiedź mi, czego się boisz?

Jesli chodzi o koniecznosc polaczenia z netem? Prosze...

1. TPSA cos zjebie = nie gram
2. Moj provider cos zjebie = nie gram
3. Blizzard cos zjebie = nie gram
4. W przypadku radiowek burza itp.. = nie gram
5. Brak zasiegu sieci komorkowej w przypadku takiego neta = nie gram
6. zapomnialem o 3 dni zaplacic rachunek = nie gram
7. Kot przegryzl kabel = nie gram
8. Cos sie zjebalo w kompie w ustawieniach sieci/netu = nie gram
9. W przypadku dzielonych internetow ten co ma raouter sie wkurwil = nie gram
10. Router mi padl = nie gram
11. itd.. itp...

Ale ofc takie rzeczy sie nie zdazaja.... NIGDY. Bo tak mowi Sobtainer.

Srsly wymaganie polaczenia z netem w grze nie MMO to fail. Kolejny zreszta ze strony Blizzarda. Dwa inne glowne to brak modow i RMAH.

NIE GRAM KURWA NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TYLKO ELMINISTER

PostNapisane: 6 sie 2011, 19:28 
Numer 6 i 7 ostatnio mi sie przytrafily w jednym tygodniu ;]

open your mind for the serpent

PostNapisane: 6 sie 2011, 19:57 
tomugeen napisał(a):
Numer 6 i 7 ostatnio mi sie przytrafily w jednym tygodniu ;]

Teraz pewnie sobowi głupio sie zrobiło z tym kotem..

PostNapisane: 6 sie 2011, 20:20 
a ja mialem niedoplate ze 150 zl, bo nie na to konto placilem i neta nie odlaczyli ;)

PostNapisane: 6 sie 2011, 20:41 
Trzeba imo zaktualizować listę:

Highlander napisał(a):
a ja mialem niedoplate ze 150 zl, bo nie na to konto placilem i neta nie odlaczyli ;)

Nyx napisał(a):
Mama dała szlaban na internet - nie gram

Dwa potężne argumenty dla których wiele osób (naliczyłem 3 na forum) nie kupi gry.

PostNapisane: 6 sie 2011, 20:48 
A ja powiem tak: o ile zgadzam się z Kabra co do RMAH, to jednak sprawa tego podłączenia do neta nie powinna już dziwić. Takie czasy. Pamiętam, że jak Half-Life 2 wychodził to wymagał aktywacji poprzez net, wtedy to była draka a teraz?

Chociaż Blizzard dał dupy bo nie rozumiem co stoi na przeszkodzie, żeby dać single offline gdzie postacie będą przechowywane na dysku twardym oraz multi oparte o battle.net gdzie postacie będą całkowicie na serwach Blizza.

Bardziej mnie zastanawia fakt, że do tej pory usłyszałem jedną dobrą wiadomość o Diablo 3 a mianowicie, że będzie można modyfikować skille za pomocą run natomiast tych negatywnych jest w chuj. Grafika zjebana, uproszczenia w rozwoju postaci, RMAH, brak LAN, mniej ekwipunku do zdobycia.

Ciekawe jak długo Blizzardowi będzie uchodzić na sucho wypuszczanie ciągle tego samego, okrojonego o konkretne features praktycznie bez niczego w zamian i "ulepszonego" o oprawę graficzną sprzed kilku lat.

PostNapisane: 6 sie 2011, 20:52 
A ja nie rozumiem o co wy się kłócicie?
Nie dali możliwości gry offline - Zjebali. Koniec tematu. Każdy, kto uważa inaczej to debil. Z drugiej strony, jeżeli ktoś uważa że jest to coś niedopuszczalnego, psującego wszystko itd to także jest debilem.

PostNapisane: 6 sie 2011, 20:56 
Oprawa graficzna aktualnie, to jeszcze nie została pokazana bo nikt z nas nie zobaczył tej gry na żywo. Nie wiadomo też, jakie są ustawienia graficzne na wszystkich filmach w gameplayach, patrząc na braki cieni na postaciach nie sądzę że jest ona pokazana w 100%.
Również nie podoba mi się grafika, jest podobna do wszystkich 2 tytułów jakie aktualnie Blizzard ma w swojej ofercie, ale ostatnie zdanie powiem dopiero jak zagram w betę na pełnych możliwych detalach. Patrząc na te najnowsze screeny w podziemiach, nie ukrywam że podoba mi się, patrząc na zewnętrzne lokację mam już mieszane uczucia.

Co do postaci offline w singlu. Stworzyli BN 2.0 żeby implementować wszystkie swoje gry do niego i w Diablo nie będzie wyjątku. Po to BN 2.0 jest, żebyś w czasie grania w singla również miał możliwość dotknięcia całego community/znajomych itd. i co najważniejsze, po to on jest, żebyś nie mógł ingerować w hackowanie i boostowanie postaci tak jak to miał miejsce w D2 - dla mnie jest to ogromny argument ZA.

W tym wywiadzie z wczoraj, ktoś zdał pytanie, że single jest anonimowy i w Diablo 3 tej anonimowości nie będzie. To jedyny minus moim zdaniem, bo chcąc nie chcąc, jak będziesz grał to wszyscy Twoi znajomi będą o tym wiedzieli.

PostNapisane: 6 sie 2011, 21:14 
Sobtainer napisał(a):
Oprawa graficzna aktualnie, to jeszcze nie została pokazana bo nikt z nas nie zobaczył tej gry na żywo.

Kiepski argument, bo są filmy w 1080p. Wystarczy. Różnica między filmikiem a żywą grą na pewno jest, ale nie jest ona kolosalna. Filmiki nie powodują, że postacie zaczynają mieć nagle mniej poligonów.

Sobtainer napisał(a):
Nie wiadomo też, jakie są ustawienia graficzne na wszystkich filmach w gameplayach, patrząc na braki cieni na postaciach nie sądzę że jest ona pokazana w 100%.

Jest to 100% tego co obecnie zrobili, nie zmienia to faktu oczywiście, że na relase grafa może się nieco poprawić. Cudów jednak nie ma co imho oczekiwać. Starcraft 2 of czasu pierwszego pokazania przeszedł dosyć wyraźny lifting i wygląda ładnie, może będzie tak z Diablo a może i nie.

Sobtainer napisał(a):
Patrząc na te najnowsze screeny w podziemiach, nie ukrywam że podoba mi się, patrząc na zewnętrzne lokację mam już mieszane uczucia.

Podziemne lokacje również mi się podobają. Otwarte przestrzenie i modele postaci / wrogów - wahają się między kiepskimi a obrzydliwymi imho. No może poza tą lokacją z pierwszego filmiku z gameplaya jaki został wypuszczony. Tam z tym mostem i walką z bossem. Tamte cuś było ładne.

Sobtainer napisał(a):
Co do postaci offline w singlu. Stworzyli BN 2.0 żeby implementować wszystkie swoje gry do niego i w Diablo nie będzie wyjątku. Po to BN 2.0 jest, żebyś w czasie grania w singla również miał możliwość dotknięcia całego community/znajomych itd. i co najważniejsze, po to on jest, żebyś nie mógł ingerować w hackowanie i boostowanie postaci tak jak to miał miejsce w D2 - dla mnie jest to ogromny argument ZA.

Jak będę chciał dotykać się (lol) z community / znajomymi to sobie odpalę singla online. Założę grę z hasłem i nikogo do niej nie wpuszczę.
Co do hackowania i boostowania postaci nie mam za bardzo pojęcia o co chodzi, skoro postać do singla offline miałaby być na dysku twardym a postać multi na serwach Blizza więc nie byłoby możliwości ingerencji. A co do tej na dysku to nikogo nie powinno obchodzić co z nią robię, w końcu nie miałaby styczności z innymi graczami.

*

PostNapisane: 6 sie 2011, 21:25 
Gry blizzarda zawsze wygladaly lepiej w ruchu niz na obrazku, wybijajac sie poziomem animacji i dopracowania

PostNapisane: 6 sie 2011, 21:26 
Razoth napisał(a):
Co do hackowania i boostowania postaci nie mam za bardzo pojęcia o co chodzi, skoro postać do singla offline miałaby być na dysku twardym a postać multi na serwach Blizza więc nie byłoby możliwości ingerencji. A co do tej na dysku to nikogo nie powinno obchodzić co z nią robię, w końcu nie miałaby styczności z innymi graczami.

Chciałem to napisać, ale Razoth był pierwszy. Polecieli sobie w ch*ja poprostu tutaj, tak jak z lanem w SC2. Bronienie się, debilnymi tekstami o hackach itd mogą sobie w dupę wsadzić, bo mowa o grze OFFLINE, z zapisem postaci na dysku MOJEGO komputera.

TBH, osobiście mam tą decyzję w 4 literach, bo brak neta mnie nie dotyczy w żaden sposób. Przejdę grę ze pewnie ze 2 razy, i pójdzie na półkę. Ale to jak Blizz was bajeruje, i jak wy to łykacie jak pelikany to brak słów.

PostNapisane: 6 sie 2011, 21:30 
roball napisał(a):
Widzisz, bys nie mogl w dyjablo 3 grac.

Sie nie smiej, pan techniczny z tepsy przyjechal bo mnie co 5min rozlaczalo.
Posprawdzal ze przy glownej wtyczce jemu dziala i znalazl "O! widzial? przezarty!"

open your mind for the serpent

PostNapisane: 6 sie 2011, 21:40 
no szkoda tylko, ze animacja chujowej postaci niewiele daje.
d3 wyglada biednie dla mnie i tyle.

PostNapisane: 6 sie 2011, 21:43 
Mendol napisał(a):
no szkoda tylko, ze animacja chujowej postaci niewiele daje.
d3 wyglada biednie dla mnie i tyle.

Od kiedy grafika i animacja ma jakieś znaczenie ~darkfall ? :]

PostNapisane: 6 sie 2011, 22:13 
jak w diablo beda siege, bitwy morskie, miasta i walki po 100-200 graczy to nie bede sie czepial grafiki :)

PostNapisane: 6 sie 2011, 22:15 
A wiadomo.. nie śledzę tematu. ;p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona