borboun napisał(a):
Bloodleaf napisał(a):
borboun napisał(a):
Wbiłem wczoraj 30 lvl, i kurwa nie daję rady na tym poziomie. Tam kurwa grają tacy gracze, że to mi się w bani nie mieści ...
Dlatego niektórzy zakładają sobie konta od nowa po wbiciu 30stki, mi osobiście nie przeszkadza dostawanie wpierdolu
Wpierdol jest jak najbardziej si, dużo mnie uczą te gry. Bardziej się zawiodłem na poziomie ludzi z którymi ja gram... Opponent team robi nam anal rape, a Ci tylko wyzywają się na wzajem. Zakładam, że to jest based na tym ELO? Dostajesz słabszą drużynę bo masz mniejsze ELO tak?
Mowa o normal czy ranked?
Teoretycznie oba teamy powinny mieć wyrównany poziom, ale jak to bywa system nie jest doskonały:
- Za premade jest bonus do elo przy wyszukiwaniu wiec jeżeli jesteś z lamami które są w czwórkę to możecie trafić na silny team przeciwny
- Jak grasz w dziwnych godzinach, kiedy gra mniej ludzi to większa szansa na trafienie ludzi na dużo wyższym/niższym poziomie
- Jeżeli mowa o normal to teraz ostatni tydzień/dwa była końcówka sezonu, i dużo ludzi którzy grali tylko ranked na wysokim poziomie, z nudów "trolowało" na normalach. Jako że elo jest oddzielne dla tych trybów to w normal mieli niskie elo, to możesz sobie wyobrazić jak wyglądały niektóre mecze
-Dochodzi jeszcze random factor, szczególnie jak się solo kolejkujesz. Czasami mam gry że po prostu cały team się doskonale dopasowuje zarówno doborem championów jak i stylem gry, czasami dokładnie na odwrót.