borboun napisał(a):
Bloodleaf napisał(a):
borboun napisał(a):
Wbiłem wczoraj 30 lvl, i kurwa nie daję rady na tym poziomie. Tam kurwa grają tacy gracze, że to mi się w bani nie mieści ...
Dlatego niektórzy zakładają sobie konta od nowa po wbiciu 30stki, mi osobiście nie przeszkadza dostawanie wpierdolu
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wpierdol jest jak najbardziej si, dużo mnie uczą te gry. Bardziej się zawiodłem na poziomie ludzi z którymi ja gram... Opponent team robi nam anal rape, a Ci tylko wyzywają się na wzajem. Zakładam, że to jest based na tym ELO? Dostajesz słabszą drużynę bo masz mniejsze ELO tak?
Mowa o normal czy ranked?
Teoretycznie oba teamy powinny mieć wyrównany poziom, ale jak to bywa system nie jest doskonały:
- Za premade jest bonus do elo przy wyszukiwaniu wiec jeżeli jesteś z lamami które są w czwórkę to możecie trafić na silny team przeciwny
- Jak grasz w dziwnych godzinach, kiedy gra mniej ludzi to większa szansa na trafienie ludzi na dużo wyższym/niższym poziomie
- Jeżeli mowa o normal to teraz ostatni tydzień/dwa była końcówka sezonu, i dużo ludzi którzy grali tylko ranked na wysokim poziomie, z nudów "trolowało" na normalach. Jako że elo jest oddzielne dla tych trybów to w normal mieli niskie elo, to możesz sobie wyobrazić jak wyglądały niektóre mecze
-Dochodzi jeszcze random factor, szczególnie jak się solo kolejkujesz. Czasami mam gry że po prostu cały team się doskonale dopasowuje zarówno doborem championów jak i stylem gry, czasami dokładnie na odwrót.